Και συζητά πωλήσεις και ενισχύεται!

Και συζητά πωλήσεις και ενισχύεται!

Και συζητά πωλήσεις και ενισχύεται!

bet365

Παίκτες του Ολυμπιακού είναι ακόμα περιζήτητοι την ώρα που στον σύλλογο είναι ανοιχτοί στο να συζητήσουν την όποια πολύ καλή πρόταση και βέβαια να καλύψουν τα κενά που ενδεχομένως ανακύψουν.

Οι επτά και ο Φέισα...

Ο Πάολο Μασάντο δεν έφυγε στο... παραπέντε για την Ρωσία και την Λοκομοτίβ με τους Ρώσους να είναι έτοιμοι για το καλοκαιρινό come back, ο Ραφίκ Τζιμπούρ μέχρι να συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο δεχόταν συνεχές πρέσινγκ από Γαλλία και Τουρκία, για τον Κώστα Μήτρογλου εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από Αγγλία, Τουρκία και Γερμανία, ο Μπάλας Μέγιερι απασχόλησε συλλόγους σε Αγγλία και Γερμανία, για τον Τζαμέλ Αμπντούν υπάρχει φλερτ κυρίως από Γαλλία και Αγγλία, για τον Κώστα Μανωλά ρώτησαν ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου και για τον Δημήτρη Σιόβα ο Ολυμπιακός απέρριψε δύο προτάσεις από Ιταλία και Βέλγιο. Σε αυτά προσθέστε τα... όχι που είχαν ανακύψει για τους Μήτρογλου και Τζιμπούρ.

Με άλλα λόγια στο ρόστερ του Ολυμπιακού αυτήν την στιγμή είναι επτά παίκτες που παρακολουθούνται στενά από ευρωπαϊκές ομάδες, με αρκετές εξ αυτών να έχουν την διάθεση για ολική... επαναφορά το καλοκαίρι κρατώντας τους ακόμα στην hot list τους. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμφίβολα δεν θα μπουν στην λογική να πουλήσουν μαζικά βασικούς τους παίκτες, όμως εφόσον έρθουν πολύ καλές προσφορές για εκείνους ή για κάποιους από αυτούς θα τις συζητήσουν. Θα δουν το ποιοι παίκτες μπορούν να φύγουν και ποιοι όχι.

Στόχος άλλωστε δεν είναι να διαταραχθεί για τα καλά η ισορροπία της ομάδας. Το βασικό μέλημα είναι να φτιαχτεί ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό σύνολο για τη νέα χρονιά και την ίδια ώρα εάν υπάρξει η δυνατότητα να μπουν καλά χρήματα από πώληση ή πωλήσεις παικτών στα ταμεία της να γίνει και αυτό πράξη. Στους παραπάνω παίκτες μπορεί να προσθέσει κάποιος και τον Φέισα. Ο Σέρβος χαφ έχει αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του και να ξεχωρίσει ξανά για τις ικανότητές του στο γήπεδο. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί λοιπόν το ενδεχόμενο να υπάρξουν συζητήσεις και για τον παίκτη αυτόν. Άλλωστε όπως σας έχουμε γράψει ξανά οι... δρόμοι του Φέισα είναι δύο: ή θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ή θα βρεθεί ομάδα να παραχωρηθεί.

Καλύπτουν όλα τα κενά και δίνουν ευκαιρίες

Από την άλλη στον Ολυμπιακό είναι πανέτοιμοι -έχοντας ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους- να καλύψουν ότι κενά έχει διαγνώσει ο Μίτσελ, ενισχύοντας την ομάδα όπου και όπως χρειαστεί. Με μία οικονομική πολιτική εναρμονισμένη στις εποχές που διανύουμε και με ένα συγκεκριμένο μπάτζετ. Με μία λογική του να αποκτηθούν παίκτες σε καλή ηλικία και με την ευχέρεια να προσφέρουν άμεσα σε επίπεδο πρωταθλητισμού και Ευρώπης.

Παράλληλα όμως θα δοθούν και ευκαιρίες σε νέους παίκτες. Σε ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων που με το ταλέντο που έχουν και την δουλειά που θα χρειαστούν σίγουρα στο προσεχές διάστημα θα τα δώσουν όλα για μία θέση στο ρόστερ της ομάδας. Έτσι οι επαφές στην ΠΑΕ είναι διαρκείς, ο Μίτσελ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους κ.κ. Βρέντζο, Λορένθο και Κοβάσεβιτς για το πλάνο της καινούριας χρονιάς.

Η διοίκηση στηρίζει το ισπανικό μοντέλο, πιστεύει απόλυτα τον Μίτσελ και το όραμά του και κοιτάζει σε ευρωπαϊκές αγορές αλλά και σε κράτη της Λατινικής Αμερικής για παίκτες (όπως για παράδειγμα η Αργεντινή). Θέλει να δει την επόμενη σεζόν έναν ακόμα πιο δυνατό Ολυμπιακό που θα κατακτήσει το νταμπλ και θα διεκδικήσει μία θετική ευρωπαϊκή παρουσία. Όπερ σημαίνει πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι και... καυτό και κρίσιμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα