«Αγάπη από το πρώτο βήμα»

«Αγάπη από το πρώτο βήμα»

«Αγάπη από το πρώτο βήμα»

bet365

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αγάπη που βρήκε στον ΠΑΟΚ, στο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά και για το Κύπελλο.

Ο Σέρβος με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «novosti.rs» δήλωσε τα εξής: «Η γοητεία είναι όταν διαπιστώνεις αγάπη από το πρώτο σου βήμα, το γκολ, απλώς, ενισχύει αυτή την εντύπωση».

Το διπλό του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά πληρώνει 2.10 στη mybet

Για το γκολ που πέτυχε είπε: «Ο τερματοφύλακας σκέφτηκε ότι θα σουτάρω, αλλά έκανε λάθος. Απλά έστειλα την μπάλα στην αντίθετη γωνία».
Όσο για την καθυστέρηση της συμμετοχής του στις επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Είχα έρθει ανέτοιμος, περίμενα και 20 ημέρες τα χαρτιά μου, όλα απαιτούν χρόνο».
Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό σχολίασε: «Έχουμε σημαντικό πλεονέκτημα από τον αγώνα της Θεσσαλονίκης που κερδίσαμε 2-0, νομίζω ότι είμαστε στο κατώφλι του επόμενου γύρου. Πραγματικά απολαμβάνω την Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα