Θα... περιμένουν για Σον

Θα... περιμένουν για Σον

bet365

Ο Χέουνγκ Μιν Σον φέρεται να έχει συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του, με την αύξηση της πρότασης και ο Νοτιοκορεάτης θα μείνει στο Αμβούργο και την επόμενη σεζόν.

Τις τελευταίες ημέρες είχαν δει το φως της δημοσιότητας φήμες, που ήθελαν τον Σον να έχει αρνηθεί την πρώτη πρόταση του Αμβούργου. Φαίνεται, όμως, ότι όλα θα έχουν αίσιο τέλος, καθώς οι Γερμανοί αύξησαν την πρότασή τους και σύμφωνα με την Bild οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα. Ο 20χρονος επιθετικός, που έχει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις φέτος και έχει 9 γκολ στην Μπουντεσλίγκα, θα δει τον μισθό του να... εκτοξεύεται στα 2,5 ευρώ εκατ. τον χρόνο με το νέο συμβόλαιο να φτάνει στο τέλος του το 2016 ή το 2017.

Το διπλό του Αμβούργου στην Στουτγκάρδη πληρώνει 2.90 στη mybet

Ο Νοτιοκορεάτης έχει πάρει την απόφαση να μείνει και την επόμενη σεζόν στο Αμβούργο, προκειμένου να συνεχίσει να εξελίσσεται υπό τις οδηγίες του Φινκ. Να θυμίσουμε ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του μεταξύ άλλων έχουν δείξει οι Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ, Ρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι. Η ρήτρα αποδέσμευσης θα είναι κοντά στα 20 εκατ. ευρώ...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα