«Καλύτερος από Πελέ, Ντιέγκο ο Κριστιάνο!»

«Καλύτερος από Πελέ, Ντιέγκο ο Κριστιάνο!»

bet365

Ο Μουρίνιο ξεστόμισε μία τεράστια ποδοσφαιρική βλασφημία, τοποθετώντας τον Ρονάλντο στην κορυφή όλων των εποχών, πάνω από... «Βασιλιά» και «Θεό».

Η συνέντευξη τύπου είχε ολοκληρωθεί. Βράδυ Δευτέρας και ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε κάποιες σκόρπιες δηλώσεις στο «ITV Sport». Εκεί λοιπόν ξεστόμισε μία από τις κορυφαίες ατάκες που έχουν βγει από τα χείλη του. «Ο Κριστιάνο είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος στον κόσμο. Μάλλον ο κορυφαίος όλων των εποχών», είπε και αφού τους ξέρανε όλους, προσπάθησε να το αιτιολογήσει: «Είδα μερικές φορές τον Μαραντόνα και ποτέ μου δεν είδα τον Πελέ. Ο Κριστιάνο είναι άλλο πράγμα. Είναι καταπληκτικός. Αυτός ο τύπος είναι ο καλύτερος όλων!»

Μετά τον Αλεξ Φέργκιουσον που τοποθέτησε τον Κριστιάνο πιο ψηλά ποδοσφαιρικά από τον Ρονάλντο το Φαινόμενο, ήρθε ο αποψινός αντίπαλος του να κάνει την ιεροσυλία. Και εντάξει για τον Πελέ, είπε ότι δεν τον έχει δει και δεν του αρέσει να έχει άποψη από τις αφηγήσεις ή τα γραπτά, αυτό με τον Ντιεγκίτο πως του ήρθε; Αυτό το λίγο που είπε ότι είδε, δεν τον έπεισε; Προφανώς ο Πορτογάλος έχρισε τον συμπατριώτη του- που δεν το αμφισβητεί κανείς ότι θα μείνει στην ιστορία ως Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ- καλύτερο του «Βασιλιά» και του «Θεού», ώστε να αποφορτίσει λίγο τους παίκτες του, κάνοντας λίγη πλακίτσα. Δεν μπορεί, αποκλείεται να μιλούσε σοβαρά...

Follow me: @jorgekaraman

 

Τελευταία Νέα