Γκρίνια για τον Λίνεν!

Γκρίνια για τον Λίνεν!

Gazzetta team
Γκρίνια για τον Λίνεν!

bet365

Η ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό και ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε έφεραν νέες μουρμούρες στους κύκλους των παικτών, που δείχνουν να διαφωνούν με κάποιες αποφάσεις του Έβαλντ Λίνεν.

Η Ένωση έμπλεξε ξανά σε περιπέτειες μετά τη νέα ήττα από τον Παναθηναϊκό. Πέραν όμως του αποτελέσματος δείχνει να έχει χαθεί η ψυχολογία που υπήρχε στην ομάδα με το αήττητο σερί και την καλή λειτουργία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τους παίκτες, που έχουν τς απορίες τους για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα.

Όπως αναφέρει η SportDay, δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπαθούν να καταλάβουν γιατί ο Γερμανός προπονητής άλλαξε το ρόμβο που έπαιζε στο κέντρο, από τη στιγμή που η ΑΕΚ απέδιδε με αυτόν τον τρόπο, ενώ με τους μέσους στην ευθεία αντιμετωπίζει προβλήματα. Παράλληλα, είναι εμφανής ο προβληματισμός για την απουσία πλάνου, όπως και ο τρόπος που η Ένωση αμύνεται στις στημένες φάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα