Χάνει Κοέλιο ο Άρης
Δεν έφτανε στον Άρη η ήττα από τη Βέροια, η οποία τον καθήλωσε στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά θα στερηθεί κι έναν από τους καλύτερους παίκτες του στα επόμενα πολύ κρίσιμα παιχνίδια που έχει να δώσει. Ο Πορτογάλος μέσος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης, συμπληρώνοντας αισίως επτά.
Αυτό σημαίνει ότι ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα πρέπει να αποφασίσει σε ποια δύο από τα τέσσερα ματς που ακολουθούν θα στερηθεί τον 25χρονο άσο. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις αναμετρήσεις με Λεβαδειακό (εντός), ΠΑΣ (εκτός), Πανθρακικό (εντός) και Ατρόμητο (εκτός).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
