Γ.Σ. μετά τη συνάντηση...

Γ.Σ. μετά τη συνάντηση...

Γ.Σ. μετά τη συνάντηση...

bet365

Στις 22 Μαρτίου αποφασίστηκε από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ να διεξαχθεί η γενική συνέλευση της εταιρείας μήπως μέχρι τότε έχει πραγματοποιηθεί το ραντεβού Μελισσανίδη, Παππά και Βιντιάδη!

Οπως αναμενόταν νέα αναβολή αποφασίστηκε για τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Κι αυτό διότι στα Σπάτα συναποφάσισαν στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας να δώσουν χρόνο μήπως τελικά γίνει πράξη η επιθυμία όλων των φίλων της ΑΕΚ -χάρη στην προσπάθεια των οργανωμένων- για τη συνάντηση που μπορεί να φέρει μια και καλή λύση στο διοικητικό μπάχαλο της Ενωσης.

Πιο συγκεκριμένα το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε την αναβολή της γενικής συνέλευσης της εταιρείας και τη διεξαγωγή αυτής στις 22 Μαρτίου με την... ευχή να πραγματοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ των Δημήτρη Μελισσανίδη, Πέτρου Παππά και Δημήτρη Βιντιάδη από την οποία όλοι στην Ενωση ελπίζουν και εύχονται να υπάρξει ουσία και αποτέλεσμα που θα βγάζει από την διοικητική ανυπαρξία την εταιρεία, άρα και την ομάδα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα