«Καλύτερος του Ρονάλντο ο Κριστιάνο!»

«Καλύτερος του Ρονάλντο ο Κριστιάνο!»

bet365

Ο Αλεξ Φέργκιουσον εξέφρασε την προτίμηση του στον Πορτογάλο αντί του Φαινομένου και επέλεξε τη νίκη επί της Ρεάλ με σκορ 5-4...

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Αλεξ Φέργκιουσον ενόψει του μεγάλου ματς Γιουνάιτεντ-Ρεάλ, είπε αρκετές καλές ατάκες. Ωστόσο, εκείνο που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση δεν είχε να κάνει με την αναμέτρηση, αλλά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Σερ Αλεξ ρωτήθηκε για το εάν ο Πορτογάλος είναι καλύτερος από τον Ρονάλντο... το Φαινόμενο και προς έκπληξη πολλών στήριξε τον πρώην παίκτη του.

«Ο Ρονάλντο ήταν τρομερός. Ειδικά πριν από 10-12 χρόνια ήταν ο κορυφαίος επιθετικός του κόσμου. Ωστόσο, ο Κριστιάνο είναι θεωρώ πιο ολοκληρωμένος. Εχει και τα δύο πόδια, τρομερό άλμα και είναι απίστευτος αθλητής!» Οσο για το πως θα τον σταματήσει, ο Φέργκι αφού πρώτα αστειεύτηκε («Με μία χατζάρα»), εξήγησε ότι η ομάδα του οφείλει να ασχοληθεί με τις δικές τις αρετές και όχι με τα ατού των αντιπάλων.

Ο Σκοτσέζος τεχνικός είπε και κάτι καλό για το σκορ που θα προτιμούσε και για τη γενικότερη φιλοσοφία του: «Προτιμώ να προσπαθούμε να σκοράρουμε και όχι να μην δεχτούμε γκολ. Εάν ήταν στο χέρι μου, θα ήθελα να νικήσουμε με 5-4!»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα