«Ζεστά» για Ντρόμπνι και αντί-Ιμπαγάσα

«Ζεστά» για Ντρόμπνι και αντί-Ιμπαγάσα

«Ζεστά» για Ντρόμπνι και αντί-Ιμπαγάσα

bet365

Ο Ολυμπιακός δείχνει να προχωράει την υπόθεση του Γιάροσλαβ Ντρόμπνι, για την οποία σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μέρες, ενώ ψάχνει εντακτικά για τον αντί-Ιμπαγάσα.

Τα δεδομένα για την θέση του γκολκίπερ

Ο Ντρόμπνι εμφανίζεται ως ήδη κλεισμένος από τον Ολυμπιακός από τους Τσέχους με τη νεότερη πληροφόρηση πάντως να αναφέρει ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις για να τον κάνουν δικό τους για το καλοκαίρι. Για τον εν λόγω γκολκίπερ είχατε διαβάσει εδώ και μέρες από το Gazzetta. Βέβαια στο λιμάνι εξετάζουν και πορτιέρε από την ισπανική αγορά μήπως και βρεθεί κάτι καλύτερο ή κάτι που να ταιριάζει πιο πολύ στα μέτρα τους.

Την ίδια στιγμή δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να υπάρξει έντονο πρέσινγκ για την παραχώρηση του Μπάλας Μέγιερι από γερμανικές ή αγγλικές ομάδες, οι οποίες κατά καιρούς έρχονται και χτυπούν την... πόρτα του μάνατζέρ του. Στην πειραϊκή ΠΑΕ δεν θα έχουν αντιρρήσεις στο να δοθεί ο Ούγγρος εάν βρεθεί το κατάλληλο χρηματικό αντίτιμο για να τους προσφερεί. Επίσης σημαντικό είναι το ότι ο Μίτσελ εκτιμά πολύ τον πιτσιρικά Άρη Βλάχο.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει εντυπωσιαστεί από τον γκολκίπερ της ομάδας Νέων. Είναι της άποψης πως μπορεί να καλύψει άνετα την θέση του τρίτου τερματοφύλακα στον σύλλογο ενώ στο ρόστερ είναι και ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Για τον Ρόι Κάρολ όλα δείχνουν ότι θα μείνει στον Πειραιά καθώς έχει ήδη επιτευχθεί το deal για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο αντί-Ιμπαγάσα και η... διερεύνηση για Κολούνγκα, Γκαβιλάν

Η επιθυμία του Μίτσελ είναι να βρεθεί ένας παίκτης που θα μπορεί να παίξει ως δεκάρι ή στα άκρα προκειμένου να καλύψει όσο πιο επαρκώς γίνεται το κενό του Αριέλ Ιμπαγάσα, που λογικά θα σταματήσει το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι. Ένα όνομα είναι εκείνο του Αντρέας Ίβανσιτς, το οποίο ακόμα εξετάζεται από την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μην ξεχνάμε πως οι Πειραιώτες έχουν ήδη κλείσει δημιουργικούς παίκτες, όπως ο Ντε Βινσέντι. Από εκεί και έπειτα από την ισπανική αγορά μεγάλο βάρος έχει πέσει στην ομάδα της Χετάφε με τους Αντριάν Κολούνγκα, Χάιμε Γκαβιλάν και Ντιέγκο Κάστρο να είναι στην λίστα του Ολυμπιακού. Ειδικά για τον Κολούνγκα που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Μίτσελ έχουν αρχίσει διερευνητικές επαφές ενώ συζητήσεις θα γίνουν και για τον Γκαβιλάν.

Κλειδί οι πιθανές αποχωρήσεις

Εκτός των άλλων ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο θα παίξει και μία άλη παράμετρος. Σε περίπτωση που έρθουν προτάσεις για πρωτοκλασάτους παίκτες του Ολυμπιακού, όπως για τους Ραφίκ Τζιμπούρ και Κώστα Μήτρογλου, για τους οποίους δέχεται συνέχεια πιέσεις η ελληνική ομάδα θα πρέπει να προστεθούν στο ρόστερ παίκτες για να τους αναπληρώσουν.

Υπάρχουν βέβαια και οι πολύ πιθανές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, όπως οι Φρανσουά Μοντέστο, Αριέλ Ιμπαγάσα, Μάρκο Πάντελιτς, Ντρισά Ντιακιτέ και Χουάν Πάμπλο Πίνο. Αποχωρήσεις που δεν έχουν να κάνουν με το πιθανό ενδιαφέρον άλλων συλλόγων. Οι Μοντέστο, Πάντελιτς και Ιμπαγάσα είναι σε αρκετά προχωρημένη ηλικία ενώ οι Ντιακιτέ και Πίνο δεν έπεισαν τον Μίτσελ με τον Κολομβιανό βέβαια να έχει υποπέσει σε ένα σωρό πειθαρχικά παραπτώματα.

Εν κατακλείδι ο Ολυμπιακός θέλει για του χρόνου έναν γκολκίπερ, έναν δεκάρι και έναν πλάγιο φορ ενώ υπό συζήτηση είναι ακόμα οι θέσεις των δεξιών μπακ αμυντικού χαφ και κυνηγού. Οι δύο βασικές αγορές παραμένουν αυτές των Ισπανίας και Πορτογαλίας ενώ ερευνώνται και άλλες χώρες όπως η Σερβία, η Ιταλία, η Γαλλία και η Αγγλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα