Οι περίεργοι πανηγυρισμοί του ΠΑΟ (vids)

Οι περίεργοι πανηγυρισμοί του ΠΑΟ (vids)

Οι περίεργοι πανηγυρισμοί του ΠΑΟ (vids)

bet365

Ο Πάπε Σο σκόραρε κόντρα στην ΑΕΚ και πανηγύρισε κατουρώντας σαν σκύλος και το gazzetta.gr θυμίζει άλλους περίεργους πανηγυρισμούς. Το μαλλί του Λάζαρου, ο χορός της Τούμπας και άλλα...

Ο μέσος του Παναθηναϊκού έκανε το 0-2 στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ και πήγε στην γραμμή του άουτ, γονάτισε και έκανε πως κατουράει σαν να είναι σκύλος και τον ακολούθησε ο Ιμπραϊμ Σισοκό. Ο πανηγυρισμός αυτός προκάλεσε έκπληξη, αλλά και αποδοκιμασίες από την πλευρά των κιτρινόμαυρων φιλάθλων.

Ο χορός της Τούμπας

Με αφορμή αυτό τον πανηγυρισμό το gazzetta.gr θυμάται πρόσφατους πανηγυρισμούς παικτών του Παναθηναϊκού που προκάλεσαν έκπληξη. Μεγάλη αίσθηση είχε προκαλέσει ο χορός στην Τούμπα μετά το γκολ του Σίλβα Κλέιτον, το Νοέμβριο του 2011. Τότε στην έδρα του ΠΑΟΚ, το τραγούδι που χόρεψαν οι πράσινοι ήταν το «Ai Se Eu Te Pego» του Βραζιλιάνου τραγουδιστή Μίσελ Τέγο.

Αντιγράφοντας τον Ροναλντίνιο

Τον ίδιο μήνα υπήρξαν και άλλες εμπνεύσεις από το τριφύλλι και στην εντός έδρας επικράτηση επί του ΟΦΗ (3-1). Στο πρώτο γκολ της αναμέτρησης με τον Ζέκα, ο Πορτογάλος και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του έκαναν σαν να ποζάρουν σε φωτογραφικό φακό, ενώ στους πανηγυρισμούς του δεύτερου τέρματος του Κλέιτον, ο Βραζιλιάνος έκλεψε την παράσταση.

Ο Σίλβα χόρεψε το «Parado na esquina» του Mc Roba Cena, το οποίο έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον Ροναλντίνιο, με τον αρχηγό της Φλαμένγκο να έχει... υιοθετήσει το χορευτικό στους πανηγυρισμούς του.

Ο Λέτο, ο Ζέκα, ο Κατσουράνης, ο Σιμάο, ο Κλέιτον και ο Κουίνσι χόρεψαν κάτι σαν ρομπότ αφού κουνιόντουσαν δεξιά και αριστερά.

Τα... γυαλιά του Σισέ

Λίγο πιο παλιά, ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε σκοράρει εναντίον του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και έβγαλε τα χέρια του στα μάτια, σαν να φοράει γυαλιά και φαίνεται πως αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του που παρακολουθούσε τον αγώνα.

Το μαλλί του Λάζαρου

Τη φετινή σεζόν και συγκεκριμένα στις 7 Οκτωβρίου 2012 στην Ξάνθη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που είχε ακούσει τα εξ αμάξης για τις εμφανίσεις του και το μαλλί του, μόλις πέτυχε το πρώτο του γκολ δεν πανηγύρισε και είπε στους συμπαίκτες του να μην έρθουν κοντά, φτιάχνοντας όμως το μαλλί του!

Στο δεύτερο τέρμα που πέτυχε πάλι ο ίδιος κάνοντας το τελικό 1-2 στα Πηγάδια, έτρεξε προς την άκρη του γηπέδου και ξεσπώντας έπιασε το κεφάλι του και φώναξε: «Έτσι σας γαμ... με το μαλλί»!

Το... ξέπλυμα του Φορναρόλι

Στις 29 Νοεμβρίου 2012, ο Μπρούνο Φορναρόλι σκόραρε τα πρώτα του γκολ με τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Προοδευτική για το Κύπελλο Ελλάδος στο ΟΑΚΑ. Σε μια μέρα που έβρεχε καταρρακτωδώς ο Ουρουγουανός επιθετικός πανηγύρισε βγάζοντας νερό από τα ρούχα του και έδειξε έτσι πως έσπασε η γκίνια της αφλογιστίας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα