Πλησιάζει Ντρόμπνι ο Ολυμπιακός

Πλησιάζει Ντρόμπνι ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Πλησιάζει Ντρόμπνι ο Ολυμπιακός

bet365

Κοντά στην απόκτηση του Γιάροσλαβ Ντρόμπνι φαίνεται ότι βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αφού ο Τσέχος γκολκίπερ φέρεται να είναι ήδη «κλεισμένος» από τους Πειραιώτες.

Ο πρώην άσος του Πανιωνίου και νυν του Αμβούργου είναι όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός των πρωταθλητών για τον «άσο», ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το συμβόλαιο του Ρόι Κάρολ δεν έχει ανανεωθεί ακόμα και αν τελικά επισημοποιηθεί το «φλερτ» με τον Ντρόμπνι, τότε ο Βορειοϊρλανδός θα αποτελέσει εκτός απροόπτου παρελθόν.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας άλλωστε που «παίζει» εδώ και καιρό για τον Ολυμπιακό, φέρεται να είναι «κλεισμένος», σύμφωνα με τον «Γαύρο» και μάλιστα όπως αναφέρουν οι Τσέχοι, το deal οριστικοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Παράλληλα από τη χώρα του έμπειρου πορτιέρο υποστηρίζουν πως ο Γιάννης Βρέντζος ήταν αυτός που βρέθηκε στη Γερμανία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα