Με Ικερ στο Μάντσεστερ
Τραυματίστηκε στα τέλη του Ιανουαρίου σε αγώνα με την Βαλένθια στο «Μεστάγια» για το Copa del Rey και δεν έχει παίξει από τότε. Μάλιστα, η διοίκηση των Μαδριλένων έκρινε αναγκαία την απόκτηση τερματοφύλακα και για αυτό τον λόγο έγινε η μεταγραφή του Ντιέγο Λόπεθ από την Σεβίλλη. Μετά από περίπου 40 μέρες ο «Αγιος Ικερ» ξεκίνησε ασκήσεις με μπάλα και ο Ζοσέ Μουρίνιο τον συμπεριέλαβε στην 24μελή αποστολή της Ρεάλ για τον αγώνα-ρεβάνς στο «Θέατρο των Ονείρων» που θα κρίνει όλη τη σεζόν. Στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Μπερναμπέου» με τα γκολ των Γουέλμπεκ και Ρονάλντο.
Οπως έχει γίνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες, οι Μερένγκες θα χρησιμοποιήσουν το «Etihad» κατά την παραμονή τους στο Μάντσεστερ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
