Βλέπω έναν αετό με 4 κεφάλια! (vids)

Βλέπω έναν αετό με 4 κεφάλια! (vids)

bet365

Οι γκολάρες των Κάτσε και Κατσουράνη, ήταν το «κερασάκι» στην χορταστική τούρτα του ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος» κέρδισε 4-2 τον Πανιώνιο με σούπερ εμφάνιση.

Σκορ και θέαμα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με εκπληκτική εμφάνιση, παρά τα λάθη στην άμυνα τον Πανιώνιο με σκορ 4-2. Το παιχνίδι ήταν χορταστικό σε γκολ, αλλά και φάσεις με τους Νεοσμυρνιώτες να ισοφαρίζουν δύο φορές και τον ΠΑΟΚ να παίρνει την νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Δικέφαλος με το δυνατό του χαρτί, η πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και με την επίθεση του που σήμερα ήταν ιδιαίτερα παραγωγική έφτασε δίκαια στην επικράτηση, παρότι η κερκίδα καρδιοχτύπησε στο 2-2.

Πως έπαιξαν οι δύο ομάδες

Ο Γιώργος Δώνης ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Αποστολόπουλος και αριστερά ο Λίνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Σίντελφέλντ και Κατσουράνης. Αμυντικά χαφ οι Κάτσε και Λόρενς στις πτέρυγες οι Ρομπέρ και Κωνσταντινίδης, ενώ στην επίθεση οι Πέλκας και Σαλπιγγίδης.Ο Κώστας Παναγόπουλος παρέταξε τους Γιαννακόπουλο κάτω από τα δοκάρια, ο Κούρντι δεξιά και ο Κούρος αριστερά. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Παντίδος και Κουλουχέρης. Αμυντικά χαφ οι Τόσκας και Ανδράλας. Στις πτέρυγες οι Κολοβός και Αραβίδης στον άξονα ο Γουνδουλάκης και στην επίθεση ο Καμπάνταης

Απόλυτος κυρίαρχος

Με 76% κατοχή της μπάλας στο πρώτο 20λεπτό ο ΠΑΟΚ επέβαλε τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι πιέζοντας την άμυνα του Πανιωνίου για γκολ. Με τον Πέλκα να αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες στο παιχνίδι από τον άξονα, αλλά και με τους Αποστολόπουλο και Κωνσταντινίδη να «χτυπάνε» από τα πλάγια ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα. Το μόνο που του έλειπε ήταν το γκολ.

«Σαλπι»VS Γιαννακόπουλος

Σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά, στο 7’ λεπτό ο Λόρενς από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα ο Πέλκας πήδηξε πιο ψηλά από όλους όμως η κεφαλιά πέρασε άουτ. Ενώ η μεγαλύτερη χάθηκε στο 22’ με τον Σαλπιγγίδη να βγαίνει τετ α τετ με τον Γιαννακόπουλο με τον τερματοφύλακα του Πανιώνιου να τον νικάει δύο φορές.

Άνοιξε λογαριασμό ο Κάτσε

Η πίεση του ΠΑΟΚ έφερε αποτέλεσμα. Στο 32’ ο Κάτσε από τον άξονα και 20 περίπου μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή έπιασε έναν κεραυνό «καρφώνοντας» τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Γιαννακόπουλου. Ο ομογενής μέσος πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και το χάρηκε ιδιαίτερα.

Μισό γκολ του Γουνδουλάκη

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στην Τούμπα ήρθε η ισοφάριση στο 34’ από τον Ανδράλα. Η άμυνα του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε προβλήματα ομοιογένειας(;) σ’ όλο το πρώτο ημίχρονο με τον Καπάνταη να παίζει έξυπνα τους Σιλντεφελντ και Κατσουράνη δέχθηκε ένα γκολ το οποίο το μισό χρεώνεται στον Γουνδουλάκη. Ο έμπειρος μέσο από τα δεξιά αφού άδειασε τρεις παίκτες πάσαρε στον Ανδράλα και αυτός με ένα τεχνικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ασταθής η άμυνα

Οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αγωνιστική πτώση, αλλά και τα λάθη στην άμυνα του ΠΑΟΚ, με τον Λίνο να είναι πηγή κινδύνου. Ο Δώνης έδωσε εντολή στον Σίλντεφελντ να βοηθάει τον Βραζιλιάνο, με αποτέλεσμα το κέντρο της άμυνας να είναι ανοιχτό και τον Κατσουράνη να μη μπορεί να περιορίσει τον Καπάνταη που ήταν ορεξάτος.

Μέσα Φωτάκης, έξω Λίνο

Ο Γιώργος Δώνης με την αλλαγή του Φωτάκη στη θέση του Λίνο έφερε τα πάνω κάτω. Ο Αποστολόπουλος πήγε αριστερά μαζί με τον Λόρενς, Ενώ στο κέντρο ο Κάτσε βρέθηκε δίπλα στον Φωτάκη.

Πάλι δίχτυα ο «Σάλπι»

Οι Θεσσαλονικείς που έχουν χτίσει μια παράδοση στο να σκοράρουν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το έκανε και σ’ αυτό το παιχνίδι. Στο 50ο λεπτό ο Φωτάκης βρήκε τον Ρομπέρ από τα αριστερά, αυτός γύρισε ωραία και ο Σαλπιγγίδης από κοντά έκανε το 2-1. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι βρίσκει δίχτυα, ενώ με το αποψινό είναι το 7ο σε 21 ματς.

Η κόκκινη που έγινε κίτρινη

Ο Πανιώνιος στην δεύτερη επίσκεψή του στα καρέ του ΠΑΟΚ πήρε πέναλτι με τον Κατσουράνη να χάνει τον Καπάνταη και να τον ανατρέπει με τον Ντίτσο να δείχνει την άσπρη βούλα, όχι όμως και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Δικεφάλου. Ο Γουνδουλάκης που έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-2

Ο Δικέφαλος ανέβασε ταχύτητα και πάλεψε για τη νίκη. Το πρώτο μήνυμα για την εστία του Πανιωνίου ήρθε στο 75' με τον Βούκιτς να προσπαθεί να γυρίσει, η μπάλα να φτάνει στον Σαλπιγγίδη που έκανε το σουτ, αλλά ο Γιαννακόπουλος τον νίκησε. Στο 80’ είχαμε το γκολ με τον Κατσουράνη. Ο μέσος του Δικεφάλου με πανέμορφο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γιαννακόπουλου κάνοντας το 3-2.

Πρώτη παρουσία και γκολ

Ένας ακόμα παίκτης άνοιξε λογαριασμό με την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο Βούκιτς στο 87’ πέτυχε γκολ και το γιόρτασε μαζί με τους παίκτες του και τον κόσμο του ΠΑΟΚ Ο Σέρβος πήρε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 4-2, γνωρίζοντας την αποθέωση, στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

MAN OF THE MATCH: Συνήθως όποιος πετυχαίνει γκολ παίρνει και τον συγκεκριμένο τίτλο. Όμως σήμερα τα τέσσερα γκολ του ΠΑΟΚ ήταν όμορφα σε δημιουργία και εκτέλεση. Ο τίτλο όμως πηγαίνει στον Κάτσε που έκανε σήμερα τα πάντα στο γήπεδο σκόραρε, έτρεξε, έκοψε, πίεσε, τι άλλο να έκανε…

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Κώστας Κατσουράνης ευθύνεται στη φάση του πέναλτι του Πανιωνίου. Ο αμυντικός του Δικεφάλου έχασε τον Καπάνταη και στη συνέχεια έκανε πέναλτι. Αυτό δεν ήταν το μοναδικό του λάθος στο σημερινό παιχνίδι. Γενικά είχε μια κακή βραδιά ως αμυντικός, Γιατί στη συνέχεια όταν πήγε στο κέντρο ήταν ο παίκτης κλειδί στη νίκη του ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας και ένα εντυπωσιακό γκολ.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Φανούρης Γουνδουλάκης έκανε ένα μεστό παιχνίδι και ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του Πανιωνίου.


Η ΓΚΑΦΑ: Ο Δημήτρης Πέλκας πήρε άλλη μια ευκαιρία καθώς αγωνίστηκε βασικός, όμως ο νεαρός κινήθηκε σε ρηχά νερά. Δεν ξέρουμε αν μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος πάρει άλλη ευκαιρία, όμως σήμερα δεν την έπιασε από τα μαλλιά.


ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Γεράσιμος Ντίτσος αδίκησε τον Πανιώνιο στη φάση του πέναλτι. Ναι μεν έδειξε την άσπρη βούλα, όμως ο διαιτητής από την Πρέβεζα δεν έδωσε την κόκκινη κάρτα στον Κατσουράνη.


ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Σκορ και θέαμα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο να πετυχαίνουν έξι γκολ και τους 17.000 φιλάθλους να χειροκροτούν τους 22 ποδοσφαιριστές. Η μετακίνηση του Κατσουράνη στην Τούμπα ήταν καταλυτική καθώς ο ΠΑΟΚ έγινε πιο πιεστικός στο κέντρο και πιο παραγωγικός


ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο(46’ Φωτάκης), Σίντελφέλντ, Κατσουράνης, Κάτσε, Κωνσταντινίδης, Ρομπέρ(67’ Κουμάλο), Πέλκας(66’ Βούκιτς), Λόρενς, Σαλπιγγίδης.

Πανιώνιος (Κώστας Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Παντίδος, Τόσκας, Κουλοχέρης, Κούρντι, Ανδράλας, Γουνδουλάκης(72’ Μερνδρινός), Κολοβός (72’ Ντούνης) Αραβίδης, Καμπάνταης (81' Όκουε).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα