«Η Ρεάλ Μαδρίτης βασίλισσα ξανά»

Θάνος Σαρρής
«Η Ρεάλ Μαδρίτης βασίλισσα ξανά»

bet365

Σε... έκσταση τα ΜΜΕ της Μαδρίτης μετά τη νέα νίκη της Ρεάλ επί της Μπαρτσελόνα, ωστόσο αναγνωρίζουν το λάθος του διαιτητή! Αυτογνωσία και παράπονα από τις εφημερίδες της Βαρκελώνης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει τον αέρα της Μπαρτσελόνα και μέσα σε λίγες μέρες κατάφερε να πάρει μια ακόμα νίκη επί των Καταλανών, αυτή τη φορά για το Πρωτάθλημα. Νίκη που δείχνει την «κοιλιά» της Μπαρτσελόνα, την οποία αναγνωρίζουν και οι ίδιοι οι Καταλανοί...

«Η Ρεάλ Μαδρίτης βασίλισσα ξανά», αναφέρει η As στον τίτλο της και προσθέτει: «Η Μπάρτσα συνεχίζει να είναι άρρωστη, αλλά ο διαιτητής Πέρεθ Λάθα της αρνήθηκε ένα πέναλτι που θα μπορούσε να τις δώσει την ισοπαλία», τονίζει ωστόσο ιπποτικά! Από την πλευρά της, η Marca τονίζει: «Λευκή έκσταση!» και συνεχίζει: «Η Ρεάλ Μαδρίτης ανέτρεψε την Μπάρτσα για δεύτερη φορά σε πέντε μέρες και με πολλές αλλαγές. Ξεκίνησε η επίθεση στο Μάντσεστερ. Ο Κριστιάνο έφερε την επανάσταση στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης και στο κοινό του Μπερναμπέου. Σε μισή ώρα ο Κριστιάνο έκανε περισσότερες ευκαιρίες από ότι η Μπαρτσελόνα σε όλο τον αγώνα».
Η καταλανική Εl Mundo Deportivo στέκεται στη φάση του πέναλτι. Απεικονίζει την ανατροπή και έχει μαύρο φόντο στο εξώφυλλο, αναφέροντας: «Οφθαλμοφανές πέναλτι. Ο διαιτητής κατάπιε ένα ξεκάθαρο πέναλτι στις τελευταίες στιγμές και στέρησε την ισοπαλία. Μία Μπάρτσα υποτονική στάθηκε μέχρι το ημίχρονο, αλλά εξαφανίστηκε μετά την ανάπαυλα». Από την πλευρά της, η Sport δεν στέκεται τόσο στον διαιτητή, όσο στην ίδια την ομάδα. «Χωρίς ιδέες, χωρίς κατεύθυνση, χωρίς διάθεση. Μένουν 10 μέρες για να λύσει το πρόβλημα. Η Μπάρτσα πρέπει να βελτιωθεί αν θέλει να καταφέρει την πρόκριση με τη Μίλαν». Στο κάτω μέρος της σελίδας, φυσικά, υπάρχει αναφορά στον διαιτητή, τονίζοντας ωστόσο: «Μια κλοπή που δεν δικαιολογεί την καταστροφή».
 

LA LIGA Τελευταία Νέα