Με Σο και Φιγκερόα η αποστολή για ΑΕΚ

Με Σο και Φιγκερόα η αποστολή για ΑΕΚ

Με Σο και Φιγκερόα η αποστολή για ΑΕΚ

bet365

Ο Φάμπρι άφησε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ τους Καπίνο, Καζιγιάμα, Φουρλάνο και τον νεαρό επιθετικό Αποστολόπουλο, αλλά έχει πάρει τον Λουτσιάνο Φιγκερόα και τον Πάπε Σο.

Πάντως, ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να μείνει εκτός 18άδας αύριο με τον Ισπανό τεχνικό να θέλει να του τονώσει το ηθικό ενόψει της συνέχειας. Τα ευχάριστα από το πράσινο στρατόπεδο είναι πως ο Πάπε Σο είναι στη διάθεση του Φάμπρι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς είχε ταλαιπωρηθεί με ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ πληρώνει 2.625 στην sportingbet

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής, τελειώματα και δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χουχούμης και θεραπεία έκανε ο Τοτσέ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (03.03.2013 - 19:30 NOVA) που θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. για την 24η Αγωνιστική της ΟΠΑΠ Superleague 2012/2013.

Εκτός της 19μελούς αποστολής έμειναν οι Ταμπάκης, Καπίνο, Τοτσέ, Κουίνσι, Χουχούμης, Καζιγιάμα, Βελάσκες, Ντίνας, Αποστολόπουλος, Φουρλάνος, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα