«Είχα αφίσα του Καραγκούνη!»

«Είχα αφίσα του Καραγκούνη!»

Gazzetta team
«Είχα αφίσα του Καραγκούνη!»

bet365

Ο Χάρης Μαυρίας μίλησε για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, τόνισε ότι είχε στο δωμάτιό του αφίσα με τον Καραγκούνη και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.

Αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς Έλληνες παίκτες. Ο Χάρης Μαυρίας παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ», υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα δείξει το απαιτούμενο πάθος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τόνισε ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο «τριφύλλι», παρά τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως και όσα έχουν μείνει στη συνέχεια. Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα δείξει αυτό που έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και πάνω από όλα πάθος, γιατί αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στο πάθος και στην όρεξη».
Για την ΑΕΚ: «Είναι πολύ ευχάριστο το ότι παίζει με νέα παιδιά και δεν πρέπει να το υποτιμήσουμε αυτό».
Για τον Αντώνη Πετρόπουλο, που θα βρει αντίπαλο πλέον: «Με τον Αντώνη εκτός από πρώην συμπαίκτες είμαστε και φίλοι. Χαίρομαι που έχει κάνει καλή πορεία και χαίρομαι που θα βρεθούμε αντίπαλοι, έστω και για 90 λεπτά. Τι να του πω, να προσέχει!»
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τα άλλα ματς που έχει παίξει:«Πιστεύω ότι και το ντέρμπι και τα υπόλοιπα παιχνίδια μου έχουν προσφέρει αρκετές εμπειρίες και σιγά-σιγά νιώθω καλύτερα μέσα στο γήπεδο, πιο ελεύθερος και πάνω από όλα με περισσότερες εμπειρίες».
Για το ενδιαφέρον από το εξωτερικό: «Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι και συγκεντρώνομαι μόνο στις προπονήσεις με την ομάδα μου. Από εκεί και πέρα όλοι έχουν όνειρο να παίξουν σε μια ομάδα του εξωτερικού. Αν έρθει κάτι στο μέλλον και ικανοποιήσει τον Παναθηναϊκό και εμένα, θα είναι ευχάριστο».
Για τους παίκτες που θαυμάζει: «Είχα αφίσα στο δωμάτιό μου τον Γιώργο Καραγκούνη και από το εξωτερικό μου αρέσει ο Μέσι. Τον απολαμβάνω».
Για την Εθνική: «Είναι τιμή που ο κύριος Σάντος με έχει καλέσει από τόσο μικρή ηλικία στην Εθνική. Η πρόκριση της ομάδας είναι σε καλό δρόμο και είναι κάτι πολύ σημαντικό, όπως και το να πάει η Εθνική καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα