Παίζει με Ρεάλ ο Φαν Πέρσι

Παίζει με Ρεάλ ο Φαν Πέρσι

bet365

Στη διάθεση του Αλεξ Φέργκιουσον θα είναι τελικά ο Ολλανδός επιθετικός που υπέστη έναν ασυνήθιστο τραυματισμό στον αγώνα με την ΚΠΡ. Κομπλέ κατά πάσα πιθανότητα ο Τζόουνς.

Ο RvP ήταν αμφίβολος για τον αγώνα Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Ολντ Τράφορντ» αφού πριν μερικές μέρες χτύπησε πάνω σε κάμερα (!) κόντρα στην ΚΠΡ. Παρά το γεγονός αυτό, ο εξαιρετικά φορμαρισμένος Ολλανδός αποθεραπεύτηκε πλήρως και θα είναι έτοιμος στον αγώνα με την Νόριτς, κάτι που σημαίνει ότι το ίδιο ισχύει για τον επαναληπτικό της φάσης των «16» του CL με αντίπαλο τους Μερένγκες. «Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι προπονήθηκε αυτή την εβδομάδα και θα είναι διαθέσιμος για αύριο. Είναι καλά» ήταν τα λόγια του Σερ Αλεξ.

Η πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Ρεάλ Μαδρίτης πληρώνει 2.05 στη vistabet

Ο Σκωτσέζος τεχνικός μίλησε και για την κατάσταση του Φιλ Τζόουνς, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο. Αρχικά είχε υπολογιστεί ότι δεν θα μπορέσει να παίξει κόντρα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του, όμως τελικά μπορεί να προλάβει. «Ο Φιλ Τζόουνς ξεκίνησε τρέξιμο σήμερα. Τρέχει να προλάβει τον αγώνα της Τρίτης και του δίνουμε καλές πιθανότητες, δεν θα είναι πάντως καλά για αύριο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα