Προφυλάσσει τον Κοντοέ

Gazzetta team
Προφυλάσσει τον Κοντοέ

bet365

Ο Γιάννης Κοντοές «κληρονόμησε» ένα σφίξιμο στον δικέφαλο από το ματς με τον Πλατανιά και παρότι δεν είναι κάτι σοβαρό, αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, προκειμένου να προφυλαχθεί.

Ο Έλληνας αμυντικός έπαιξε για 53 λεπτά στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στην Κρήτη για το Κύπελλο, στο οποίο η ομάδα του έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση, κερδίζοντας με 1-2. Ο Κοντοές ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι του και υποβλήθηκε σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει γίνει ζημιά.

Η εξέταση βγήκε «καθαρή», ωστόσο ο Σάκης Τσιώλης θέλει να τον προφυλάξει, καθώς πέραν των συνθηκών του αγώνα το γήπεδο των Ιωαννίνων κρύβει πολλές παγίδες όσον αφορά τον αγωνιστικό του χώρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα