Μετακόμιση ενόψει και... Παιανία

Μετακόμιση ενόψει και... Παιανία

Μετακόμιση ενόψει και... Παιανία

bet365

Ανάμεσα στα διάφορα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, ήταν κι εκείνο της μετακόμισης των γραφείων του συλλόγου, εξαιτίας του υψηλού ενοικίου.

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση στο Τριφύλλι για μετακόμιση των γραφείων της ΠΑΕ, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη Λεωφόρο Κηφισίας. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το πολύ υψηλό ενοίκιο, το οποίο όπως ειπώθηκε στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, φτάνει στα 18.000 ευρώ μηνιαίως! Τα χρήματα φυσικά αυτά φαντάζουν... εξωπραγματικά για τα τωρινά δεδομένα των «πρασίνων» και μάλιστα είναι χαρακτηριστική η ατάκα που ακούστηκε :«Τα μεγαλεία τελείωσαν...», σύμφωνα με το «Goal».

Ένα αρκετά πιθανό σενάριο για τη στέγαση των νέων γραφείων του Παναθηναϊκού, είναι οι εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπου ούτως ή άλλως δεν πλήρωνε ενοίκιο το Τριφύλλι τη φετινή σεζόν και όπως φαίνεται το ίδιο θα συμβεί και του χρόνου. Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, τότε οι «πράσινοι» θα εξοικονομήσουν ένα ποσό που θα φτάνει στις 216.000 ευρώ ετησίως!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα