Ο Σο «φτιάχνει» ενδεκάδα

Ο Σο «φτιάχνει» ενδεκάδα

Gazzetta team
Ο Σο «φτιάχνει» ενδεκάδα

bet365

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τη συμμετοχή του Χαμπίμπ Σο στο κυριακάτικο ντέρμπι του Παναθηναϊκού-ΑΕΚ, με ενδεχόμενη απουσία του να φέρνει «ντόμινο» αλλαγών.

Ο Σενεγαλέζος άσος του Τριφυλλιού ακολούθησε μόνο ένα μέρος της χθεσινής προπόνησης, αφού στη συνέχεια γυμνάστηκε μόνος του. Οι ενοχλήσεις που νιώθει πάντως ο μέσος των «πρασίνων» εξακολουθούν να υφίστανται, αν και σε μικρότερο βαθμό από τις προηγούμενες ημέρες. Ο Φάμπρι θα περιμένει και τη σημερινή προπόνηση για να δει αν θα μπορέσει να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα ο Σο χωρίς πρόβλημα, ώστε να καταστρώσει ακολούθως τα πλάνα του.

Μέχρι στιγμής οι πιθανότητες πάντως για να δώσει το «παρών» στο κυριακάτικο ντέρμπι φαίνεται πως είναι μοιρασμένες και σε περίπτωση που τελικά λείψει, δεν αποκλείεται να πάρει θέση δίπλα στον Βιτόλο ο Τριανταφυλλόπουλος, τον οποίο και δοκίμασε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Ισπανός τεχνικός. Να σημειωθεί από εκεί και πέρα πως αν καταφέρει να αγωνιστεί ο Σενεγαλέζος, τότε θέση επιθετικού χαφ θα πάρει ο Ζέκα, διαφορετικά ο Εσπάρθα θα είναι εκείνος που θα βρίσκεται μπροστά από τους δύο αμυντικούς μέσους, με τον Φορναρόλι μοναδικό προωθημένο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα