«Σπρώχνει» 8 εκατ. ο Αλαφούζος!

«Σπρώχνει» 8 εκατ. ο Αλαφούζος!

Gazzetta team
«Σπρώχνει» 8 εκατ. ο Αλαφούζος!

bet365

Έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, με ένα ποσό κοντά στα 8 εκατ. ευρώ, που θα του δίνει και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Μία σημαντική ανάσα αναμένεται δώσει στα ταμεία του Τριφυλλιού ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, βλέποντας τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Η ερώτηση του «Mr ΣΚΑΪ» προς τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργο Στάμο στο χθεσινό Δ.Σ. : «Αν κάποιος θέλει να βάλει 8-10 εκατ. ευρώ, πως μπορεί να εξασφαλίσει το 51%;», ήταν αυτή που άναψε... φωτιές, δείχνοντας είτε πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει βρει ισχυρούς «συμπαίκτες», είπε πως ο ίδιος ετοιμάζεται να κάνει το τη μεγάλη κίνηση για να γίνει ο ίδιος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Το πρώτο σενάριο πάντως δεν δείχνει να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, τη στιγμή που θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι εφόσον συμβεί τελικά το δεύτερο, διαχωρίζεται η θέση του ισχυρού άνδρα των «πρασίνων» από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία», αφού το ποσοστό θα καταλήξει στον ίδιο, είτε σε κάποια εταιρεία πίσω από την οποία θα βρίσκεται πιθανότατα εκείνος. Την ίδια στιγμή όμως ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να κρατήσει και τη δυναμική του κόσμου στη διοίκηση της ομάδας, ήτοι να διατηρήσει ένα σημαντικό μέρος των μετοχών η «Συμμαχία», που αυτή τη στιγμή έχει το 58%.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα