Επαναφέρει Βλαχοδήμο ο Μίτσελ

Δημήτρης Τομαράς
Επαναφέρει Βλαχοδήμο ο Μίτσελ

bet365

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος προορίζεται ως βασικός για τον αγώνα με τον ΟΦΗ από τον Μίτσελ. Ποιοι άλλοι παίκτες πρόκειται να επανέλθουν στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος που αποτελεί έναν εκ των αγαπημένων νεαρών Ελλήνων παικτών του Μίτσελ πρόκειται να πάρει ξανά φανέλα βασικού στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Εκτός αυτού ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού προτίθεται να επαναφέρει τους Ραφίκ Τζιμπούρ και Δημήτρη Σιόβα στην βασική ενδεκάδα, συνεχίζοντας το rotation του.

Από εκεί και έπειτα ενδέχεται ο Μπάλας Μέγιερι να ξεκινήσει αντί του Ρόι Κάρολ ως βασικός κάτω από τα δοκάρια. Υποψήφιος για ενδεκάδα είναι και ο Νταβίντ Φουστέρ. Πιο ασφαλή δείγματα γραφής αναμένεται να προκύψουν στην προπόνηση της Παρασκευής. Ήδη πάντως ο Μίτσελ έχει διευκρινίσει προς τους παίκτες του ότι περιμένει να παίξουν πολύ καλά και με τον ΟΦΗ και να αποσπάσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα