Ερυθρόλευκα «αστέρια»!

Ερυθρόλευκα «αστέρια»!

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκα «αστέρια»!

bet365

Αποτελούν το next best thing του Ολυμπιακού και πήραν σπουδαία πρόκριση. Η ομάδα Νέων των Πειραιωτών είναι γεμάτη ταλέντα και το gazzetta.gr σας τα παρουσιάζει.

Άρης Βλάχος: Ο γεννημένος στις 24/05/1994 τερματοφύλακας έχει ήδη γίνει επαγγελματίας ενώ δηλώθηκε φέτος στην λίστα του Γιουρόπα Λιγκ! Στου Ρέντη μιλούν με πολύ καλά λόγια για τα ρεφλέξ και τις ικανότητες του νεαρού γκολκίπερ που έχει κάνει άκρως θετικές εμφανίσεις με τους Νέους και ο οποίος προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Βασίλης Καραγκούνης: Αδερφός του Θανάση Καραγκούνη του Ατρομήτου και ένας χαρισματικός αριστερός αλλά και δεξιός μπακ. Ο γεννηθείς στις 18 Ιανουαρίου του 1994 (1.78 μ.) πρώην παίκτης της Ουντινέζε έχει κάνει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα αλλά χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον στους Νέους και ενώ έχει κάνει προπονήσεις με τους μεγάλους. Υπό προϋποθέσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως στόπερ.

Λεάντρο: Ο Κλιμάκο Πίντο Λεάντρο, είναι γεννημένος στις 24 Ιανουαρίου το 1994. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο διακρίνεται για το πάθος, τον τσαμπουκά του και τα δυναμικά του τάκλιν στο παιχνίδι του. Κυρίως παίζει ως στόπερ και ως αμυντικό χαφ.

Κώστας Ρουγκάλας: Ένας ακόμα ικανός κεντρικός αμυντικός από τους πιτσιρικάδες. Το 2010 ο Ρουγκάλας ως μέλος της Εθνικής Παίδων είχε συμπεριληφθεί από την επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, στους δέκα καλύτερους ποδοσφαιριστές της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο Λιχτενστάιν! Είδε το πρώτο... φως στις 13.10.1993 και έχει ύψος 1.88 μέτρα.

Μπάμπης Λυκογιάννης: Είναι από τα τοπ ταλέντα των Νέων. Δοκιμασμένος ήδη σε επίπεδο πρώτης ομάδας με προετοιμασίες και συμμετοχές σε παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει ήδη ξεχωρίσει για τις ικανότητές του ως αριστερός μπακ. Στις μικρές Εθνικές ομάδες πάντως όπου μετρά επιτυχίες με αποκορύφωμα την παρουσία του ως μέλος της U-19 σε τελικό Euro με την Ισπανία έχει χρησιμοποιηθεί ως χαφ, δεκάρι και ακόμα και ως επιθετικός. Φέτος έκανε το μεγάλο 'μπαμ' στο ματς με την Ξάνθη στην πρώτη ομάδα ενώ ξεκίνησε βασικός στο δεύτερο ματς του Γιουρόπα Λιγκ με την Λεβάντε. Γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου του 1993 και έχει ύψος 1.86 μέτρα.

Μανώλης Σιώπης: Ο ένας από τα δύο αδέρφια από το Τυχερό του Έβρου και τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού που βρέθηκαν λόγω ταλέντου και εμφανίσεων στην Αθήνα και την ομάδα Κ-20. Ο Μανώλης Σιώπης είναι μέσος και έχει ημερομηνία γέννησης τις 14/04/1993. Και αυτός ο ποδοσφαιριστής, όπως πολλοί άλλοι από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού έχει υπάρξει μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων.

Στον Ολυμπιακό είχε πάει ως αμυντικός μέσος, όμως μετά πήγε στην θέση του δεξιού μπακ. Είναι χαρακτηριστικό πως τόσο εκείνος όσο και ο αδερφός του προέρχονται από αγροτική οικογένεια που δεν είχε να τους δώσει μεγάλες οικονομικές ανέσεις. Ο πατέρας τους πάντως είναι ένθερμος υποστηρικτής του Ολυμπιακού και αυτό έπαιξε τον ρόλο του.

Δημήτρης Σιώπης: Ο Ολυμπιακός τον ανακάλυψε από την σχολή της Αλεξανδρούπολης και μετά από σχετική εισήγηση δοκιμάστηκε στου Ρέντη περνώντας με επιτυχία τις εξετάσεις. Ο μικρός αδερφός του Μανώλη Σιώπη, Δημήτρης, αγωνίζεται τόσο στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής όσο και στην επίθεση. Η ημερομηνία γέννησής του είναι 06/09/1995.

Δημήτρης Γκίνο: Αν και αμυντικός μέσος αποτελεί πολυεργαλείο! Μπορεί να παίξει και ως μπακ και ως μέσος.Ο Γκίνο είναι γεννημένος στις 13/02/1994. Ως μπακ έχει κυρίως χρησιμοποιηθεί στην δεξιά πλευρά. Έχει ποδοσφαιρικό θράσος και βγάζει μεγάλη αποφασιστικότητα στο παιχνίδι του.

Δημήτρης Βουτσιώτης: Πρόκειται κυρίως για παίκτη του άξονα ο οποίος είναι σε θέση να παίξει και ως δεκάρι. Ο Βουτσιώτης είναι από τις παλιές... καραβάνες στα τμήματα υποδομής. Γεννήθηκε στις 07/03/1994 και ξεχωρίζει για την πολλή και σκληρή δουλειά σε προπονήσεις και αγώνες, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στον σύλλογο.

Γιώργος Λύρας: Μέσος με τεχνικά χαρίσματα και ικανότητα για πλαγιοκοπήσεις με αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Ως εσωτερικός χαφ παίζει δεξιά και αριστερά στον χώρο της μεσαίας γραμμής ενώ έχει αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ. Έχει γεννηθεί στις 23/06/1994.

Νίκος Ιωαννίδης: Ποδοσφαιριστής με επιθετικές και τεχνικές αρετές, που έχει βάλει αρκετά γκολ με την φανέλα της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού. Εκτός από κορυφή ο γεννημένος στις 26/04/1994 επιθετικός αγωνίζεται ως δεκάρι καθώς και ως δεξί και αριστερό χαφ. Ο Νίκος Ιωαννίδης είναι το δίχως άλλο αν όχι ο καλύτερος, από τους κορυφαίους επιθετικούς των πιτσιρικάδων. Τα δύο γκολ άλλωστε με την Άντερλεχτ λένε πολλά.

Λευτέρης Χουτεσιώτης: Είναι ψηλός, με καλή σωματοδομή, καλά αντανακλαστικά και σημαντική βελτίωση τα τελευταία χρόνια. Ο Νούμερο 2 γκολκίπερ της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού έχει ανεβάσει τον πήχη του ανταγωνισμού για τον βασικό Βλάχο και ενώ είναι γεννημένος στις 20/07/1994.

Ραφαήλ Σούκιας: Ένας ακόμα μέσος που έχει διάφορες... χρήσεις στο γήπεδο. Μπορεί να τοποθετηθεί στον άξονα και να αγωνιστεί ως δεκάρι αλλά και σαν αμυντικός μέσος. Ο γεννημένος 09/03/1994 δεν είναι πάντα μέσα στις βασικές επιλογές του Μπερντ Στορκ αλλά υπολογίζεται αρκετά.

Πραξιτέλης Βούρος: Από την Μυτιλήνη και τον Αιολικό ο νεαρός Βούρος βρέθηκε στον Πειραιά και στου Ρέντη. Ο 18χρονος παίκτης παίζει κυρίως ως αμυντικός και εντοπίστηκε στο νησί του Αιγαίου από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού οι οποίοι αφού έμειναν ευχαριστημένοι και εντυπωσιασμένοι από εκείνον τον απέκτησαν. Μεγάλο του... παράσημο;

Το γεγονός ότι πέρασε το... κατώφλι της πρώτης ομάδας και μπήκε στην αποστολή του πρόσφατου αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Ο παίκτης αυτός μπορεί να παίξει σχεδόν όλες τις θέσεις της άμυνας. Εκείνη που προτιμά ο ίδιος είναι η θέση του δεξιού μπάκ. Και αυτός ο παίκτης έχει συμμετοχές στις μικρές Εθνικές ομάδες.

Νίκος Βέργος: Ο γεννηθείς στις 13/01/1996 Νίκος Βέργος αποτελεί ένα... πολυβόλο των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά του ως επιθετικός. Και αυτός επελέγη από τον Μίτσελ για την αποστολή της πρώτης ομάδας στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ.

Αντώνης Παπασάββας: Ο Παπασάββας είναι ένα ακόμα παιδί που έχει την ευχέρεια να προσφέρει σε διάφορες θέσεις σε άμυνα και κέντρο. Κανονικά είναι αμυντικό χαφ αλλά μπορεί να προσφέρει και στον άξονα και ως στόπερ. Έχει γεννηθεί στις 20/03/1995.

Γιάννης Παιδάκης: Μέσος και αυτός και γεννημένος στις 10/12/1994. Η θέση του είναι στον άξονα και κυρίως στην δεξιά πλευρά. Έχει ποιότητα και ποδοσφαιρικά χαρίσματα και μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στο παιχνίδι της ομάδας του.

Χριστόφορος Πασαλίδης: Κλείνουμε με έναν ακόμα μέσο. Ο Πασαλίδης έχει γεννηθεί την 01/08/1995. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που με την κίνηση που έχει και τις ντρίπλες του είναι ικανός να ταλαιπωρήσει αισθητά την αντίπαλη άμυνα. Παίζει ως επί το πλείστον αριστερά στον άξονα.

Η αποστολή της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού για το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Άντερλεχτ που έφερε την πρόκριση στις οκτώ κορυφαίες ομάδες του θεσμού αποτελούνταν από τους εξής παίκτες: Βλάχο, Καραγκούνη, Λυκογιάννη, Ρουγκάλα, Λεάντρο, Μ. Σιώπη, Δ. Σιώπη, Βουτσιώτη, Ιωαννίδη, Λύρα, Γκίνο, Σούκια, Βούρο, Βέργο, Παπασάββα, Πασαλίδη και Παιδάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα