Χωρίς Βάλλα και Ντιέ η Ξάνθη
Σοβαρό πρόβλημα στην αμυντική της λειτουργία αναμένεται να αντιμετωπίσει η ομάδα της Ξάνθης, η οποία θα ταξιδέψει στην Βοιωτία για τον ματς με τον Λεβαδειακό χωρίς τους Βάλλα και Ντιέ.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα αφού δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έτσι δεν υπολογίζεται. Όσο για τον Ντιέ, είναι τιμωρημένος και έτσι δεν θα είναι στην διάθεση του Ουζουνίδη.
Το πρόγραμμα σήμερα στην απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις τακτικής, με έμφαση στο passing game. Στην συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, τα οποία δούλεψαν ξεχωριστά σε αμυντική και επιθετική λειτουργία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
