«Ψηλότερα στην Ευρώπη με Μίτσελ»

«Ψηλότερα στην Ευρώπη με Μίτσελ»

Θάνος Σαρρής
«Ψηλότερα στην Ευρώπη με Μίτσελ»

bet365

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε για τις... δύο του αγάπες, τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι ο Μίτσελ θα δώσει στην ομάδα την ώθηση για να πάει ψηλότερα στην Ευρώπη.

Οι Ισπανοί δεν ξεχνούν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς! Ο πρώην επιθετικός και νυν επικεφαλούς τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στη Marca, η οποία συνεχίζει να ασχολείται με τον Ολυμπιακό με αφορμή την άφιξη του Μίτσελ, όπου μίλησε για τους «ερυθρόλευκους» και ευχήθηκε να συναντήσουν την Σοσιεδάδ στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρόνιας.

Αρχικά, ο Κοβάσεβιτς μίλησε για το τελευταίο ντέρμπι στο Σαν Μαμές του Μπιλμπάο, το οποίο... μετακομίζει: «Είναι ένα ξεχωριστό γήπεδο για έναν ποδοσφαιριστή, μία εμπειρία την οποία ποτέ δεν ξεχνάς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέρβος, ο οποίος έχει παίξει έξι φορές στο γήπεδο της Μπιλμπάο.
Σημαντικό μέρος της συνέντευξης ήταν για την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μεταξύ των οποίων είπε: «Είναι κάτι που ποτέ δεν θα ξεχάσω. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα είναι πάντα κομμάτι μου. Σε όλη μου τη ζωή θα είμαι οπαδός της. Είμαι μέλος, δεν χάνω ματς , διατηρώ τις επαφές μου με πολύ κόσμο. Είναι μια απολαυστική πόλη. Όταν πας μια φορά την αγαπάς».
Η καλή φετινή πορεία της ομάδας του Μοντανιέ την έχει φέρει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και ο Σέρβος εύχεται να τη συναντήσει ως αντίπαλος! «Μακάρι να υπάρξει ένα ματς Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ένα όνειρο για μένα, ένα ματς γεμάτο από συναισθήματα και αναμνήσεις. Είναι δύο ομάδες που με έχουν σημαδέψει».
Όσον αφορά τους παίκτες που θα επέλεγε από τη Σοσιεδάδ, τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολο γιατί υπάρχουν πολλοί τους οποίους μπορεί να επιλέξεις. Τα νιάτα και ποιότητα του Ινίγκο, ο Ρουμπέν Πάρδο, ο Ιγιαραμέντι, ο Γκριζμάν, το ποδόσφαιρο του Βέλα, αυτό του Τσόρι, η εμπειρία και το ταλέντο του Τσάμπι Πριέτο.»
Οι αναμνήσεις του από την ομάδα δεν ξεθωριάζουν από τις καταγγελίες για ντόπινγκ την περίοδο που ο Σέρβος επιθετικός έπαιζε στην Ισπανία. Καταγγελίες, για τις οποίες τόνισε ότι είναι ψευδείς και ντροπιάζουν το σύλλογο. Για τον Ολυμπιακό τόνισε ότι είναι: «Μια ομάδα στην οποία έπαιξα μέχρι ένα πρόβλημα στην καρδιά να σταματήσει την καριέρα μου. Είναι μια μεγάλη ομάδα, ένας τεράστιος οργανισμός στη Ελλάδα. Μόνο όταν έχεις παίξει σε αυτή την ομάδα γνωρίζεις τι σημαίνει στη φανέλα, τι συμβολίζει, το μέγεθος που έχει».
Αναφερόμενος στον Μίτσελ είπε: «Είμαστε σίγουροι ότι η άφιξή του μπορεί να αποτελέσει το κλικ με το ο οποίο η ομάδα θα δώσει δυνατότερο παρών στην Ευρώπη. Με την εμπειρία του, ως ποδοσφαιριστής στην ελίτ της Ρεάλ Μαδρίτης και στην Εθνική Ισπανίας και την ποιότητά του ως προπονητής, σίγουρα έχει τη δυνατότητα να μας δώσει την ώθηση ώστε να ανταγωνιστούμε στην Ευρώπη ως μια μεγάλη οντότητα που ήδη είμαστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα