Με Εσπάρθα σέντερ φορ

Με Εσπάρθα σέντερ φορ

Νίκος Αθανασίου
Με Εσπάρθα σέντερ φορ

bet365

Τα πλάνα του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ καταστρώνει ο Φάμπρι, ο οποίος δοκίμασε στην πρωινή προπόνηση σχήμα με τον Εσπάρθα σέντερ φορ και τον Τριανταφυλλόπουλο στα χαφ.

Η προπόνηση της Πέμπτης (28/2) περιελάμβανε για τους «πράσινους» ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα. Στο διπλό ο Ισπανός τεχνικός έβαλε τον Εσπάρθα σε ρόλο σέντερ φορ και τον Ζέκα πίσω του ως επιτελικό μέσο.

Ο Σο έκανε ατομικό πρόγραμμα και λογικά την Παρασκευή αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Παρόλα αυτά ο Φάμπρι δοκίμασε δίπλα στον Βιτόλο τον Τριανταφυλλόπουλο (αν ο Σο δεν είναι έτοιμος) και τους Σισοκό και Μαυρία στα άκρα.

Στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Μαρίνος, Γιούρκας, Μπουμσόνγκ και Πίντο και ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια. Ο Τοτσέ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Χουχούμης έκανε ατομικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα