Μένουν οι τίτλοι στους Ρέιντζερς!

Θάνος Σαρρής
Μένουν οι τίτλοι στους Ρέιντζερς!

bet365

Η αρμόδια επιτροπή που συστάθηκε από την Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας αποφάσισε ότι τελικά δεν θα αφαιρεθούν τίτλοι από τους Ρέιντζερς για ατασθαλίες στα προηγούμενα χρόνια.

Η Scotish Premier προχώρησε στη σύσταση επιτροπής με επικεφαλής τον Λόρδο Νίμο Σμιθ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η εταιρεία η οποία είχε τον έλεγχο του συλλόγου είχε παραβεί τους κανονισμούς της Λίγκας. Υπήρχαν μάλιστα οι φόβοι ότι θα αφαιρεθούν πέντε πρωταθλήματα από τους Προτεστάντες! Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, όπως αναφέρει το BBC. Είναι πιθανόν να υπάρξουν άλλες κυρώσεις, αλλά οι τίτλοι θα μείνουν.

Ο σύλλογος κυνηγήθηκε από τις φορολογικές αρχές της χώρας, οι οποίες κατήγγειλαν ότι το διοικητικό σχήμα της ομάδας, το οποίο εξασφάλισε 47.65 αφορολόγητα εκατομμύρια με τη μορφή δανείου για πληρωμές παικτών και μελών του τεχνικού επιτελείου ήταν παράνομο. Οι Τζερς αμφισβήτησαν τις κατηγορίες και το δικαστήριο απεφάνθη ότι δεν υπήρξε παράβαση του νόμου από τη διοίκηση. Ακολούθησε έφεση, ωστόσο όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα οι τίτλοι θα μείνουν στην ομάδα.
 

Τελευταία Νέα