Επεισόδιο με Τζιμπούρ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Επεισόδιο με Τζιμπούρ (vid)

bet365

Οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το πέρας του αγώνα με τον Ολυμπιακό εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο. Επεισόδιο με τον Ραφίκ Τζιμπούρ την ώρα που πήγαινε προς τα αποδυτήρια.

Αρκετοί ένθερμοι υποστηρικτές του ΠΑΣ Γιάννινα αφού φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά του Τοπούζη, διαιτητή του αγώνα με τον Ολυμπιακού, προκάλεσαν ένταση και αναστάτωση μετά το τέλος του αγώνα. Αφού μπήκαν στο γήπεδο, προσπάθησαν να προκαλέσουν προβλήματα, στρεφόμενοι κατά της αποστολής των φιλοξενούμενων και του ρέφερι του ματς. Γεγονότα που θα γραφτούν στο Φύλλο Αγώνα.

Σε αυτό το πλαίσιο οπαδοί της ομάδας των Ιωαννίνων επιτέθηκαν στον Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο επιθετικός των ερυθρόλευκων κλώτσησε έναν εξ αυτών για να αμυνθεί και να τον αποφύγει και κάπου εκεί επενέβησαν οι αστυνομικοί και δεν γενικεύτηκε η σύρραξη. Μάλιστα ο Σάββας Θεοδωρίδης που ήταν δίπλα του ήταν εκείνος που τον πήρε μαζί του στα αποδυτήρια. Τα νεύρα πάντως του κόσμου δεν έμειναν εκεί και ενώ ένταση υπήρχε στις κερκίδες και στην διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο μεταξύ ξύλο και ένταση ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία υπήρξε και έξω από το γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός των άλλων φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα γκρίνιαξαν και αποδοκίμασαν στην διάρκεια του αγώνα τις επιλογές Χριστόπουλου για το βασικό σχήμα της ομάδας τους καθώς περίμεναν ενδεκάδα με βασικούς παίκτες και όχι αλλαγές.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα