Με πολλές απουσίες ο ΠΑΣ

Φώτης Καρακούσης
Με πολλές απουσίες ο ΠΑΣ

bet365

Με όχι μία και δύο, αλλά επτά απουσίες θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ Γιάννινα στον σημερινό αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου (20:00).

Έχοντας καταφέρει να είναι στην 5η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από τον έκτο Λεβαδειακό, το ερώτημα αναφορικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον σημερινό προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες (20:00), ήταν αν ο Γιάννης Χριστόπουλος θα προτιμούσε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, δίνοντας μεγαλύτερο βάρος στο πρωτάθλημα.

Αν κρίνουμε από τους παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής, μετά και το πρωινό ξεμούδιασμα, αυτό πρέπει να έγινε, καθώς δεν θα αγωνιστούν για ξεχωριστούς λόγους οι Πάντος, Φεγκρούς, Κοροβέσης, Ταμπάσης, Τσουκαλάς, Παππάς και Γιάκος. Έτσι όσον αφορά το τέρμα, όποιος από τους Μπαμπανιώτη ή Μπακόλα χρησιμοποιηθεί, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση.

Αναλυτικά οι παίκτες που αποφάσισε πως θα έχει μαζί του ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι οι: Μπαμπανιώτης, Μπακόλας, Ντάσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Κεϊτά, Γεωργίου, Ρουμπολάκου, Μπέριος, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Νικλητσιώτης, Ίλιτς, Κολοβέτσιος, Αυγενικού, Ιωάννου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα