Τίτλοι τέλους για Φρινγκς

Τίτλοι τέλους για Φρινγκς

Γιώργος Κοντογεώργης
Τίτλοι τέλους για Φρινγκς

bet365

Ο πρώην άσος των Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Βέρντερ και αρχηγός της Τορόντο, ανακοίνωσε ότι βάζει τέλος στην καριέρα του μετά από επέμβαση που δεν του επέτρεψε να επιστρέψει.

Ο αμυντικός χαφ πραγματοποίησε 79 εμφανίσεις με τη φανέλα της Εθνικής Γερμανίας, έπαιξε σε 2 Mundial και πέρασε τον τελευταίο 1,5 χρόνο της καριέρας του στο κλαμπ του Καναδά μετά από μεγάλη καριέρα στην Bundesliga. Σήμερα 36 ετών, ήταν ο πιο καλοπληρωμένος του συλλόγου, αφού αμοιβόταν με πάνω από 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο, όμως ο χρόνος συμμετοχής του δεν ήταν ανάλογος, με τους τραυματισμούς να μην τον άφηνουν σε ησυχία.

«Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, διαπιστώσαμε ότι το διάστημα που θα χρειαζόταν για την αποθεραπεία μου θα ήταν μεγαλύτερο απ' ότι αναμενόταν. Πάντα ήθελα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και για αυτό αποφάσισα να αποσυρθώ» ήταν τα λόγια του Φρινγκς.

«Απαντες λυπούμαστε που ο Τόρστεν δεν μπορεί να είναι ο ηγέτης της ομάδας, αφού οι τραυματισμοί απαιτούν μεγάλο διάστημα για αποθεραπεία κάτι που συμβαίνει και τώρα» είπε ο γενικός διευθυντής της Τορόντο, Κέβιν Πέιν. «Εκτιμούμε τα όσα έκανε για την ομάδα και είμαστε πολυ ικανοποιημένοι που συμφώνησε να δουλέψει μαζί μας, στην Ευρώπη, για νέα ταλέντα».

 

Τελευταία Νέα