Οι Ρώσοι... ξανάρχονται!

Οι Ρώσοι... ξανάρχονται!

Gazzetta team
Οι Ρώσοι... ξανάρχονται!

bet365

Η Λοκομοτίβ επιστρέφει για τον Πάολο Μασάντο και πληροφορίες μιλούν για νέα κρούση στον Ολυμπιακό. Τι λέει στο gazzetta.gr η πρόεδρός της και ποια τα νέα δεδομένα.

«Όντως τον θέλαμε αλλά...»

Η πρόεδρος της Λοκομοτίβ Μόσχας Όλγκα Σμορόντσκαγια σε δηλώσεις της στο Gazzetta επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και μίλησε για το ενδεχόμενο απόκτησης του Πορτογάλου. «Ενδιαφερθήκαμε για τον παίκτη. Όντως θέλαμε τον Πάολο Μασάντο από τώρα. Συζητήσαμε με τους Έλληνες, όμως τελικά η μεταγραφή δεν θα γίνει», ισχυρίστηκε αρχικά.

Σε ερώτηση το εάν η ομάδα της έχει την πρόθεση να επανέλθει για τον παίκτη μέχρι να λήξει η μεταγραφική περίοδος στην Ρωσία απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα γίνει τίποτα. Η μεταγραφή τελείωσε οριστικά για εμάς». Όσο για τους λόγους που δεν προχώρησε η μεταγραφή του Μασάντο από τον Ολυμπιακό στην ρωσική ομάδα; «Μόνο αυτά έχω να σας πω. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι άλλο».

Οι πηγές για νέα κρούση και τα καινούρια δεδομένα

Ωστόσο, η πρόεδρος της ομάδας μπορεί να... κρύβει χαρτιά και να πιέζει το θέμα, με τους Ρώσους να μιλούν με σιγουριά για νέα κρούση. Όπως αναφέρει έγκυρη ρωσική ιστοσελίδα, η Λοκομοτίβ θα επανέλθει για τον παίκτη, την απασχολεί αρκετά και είναι ψηλά στη λίστα του Σλάβεν Μπίλιτς.

Από την άλλη η Λοκομοτίβ μέχρι την τελευταία στιγμή θα... ψάχνεται, όπερ σημαίνει πως η κρίσιμη μέρα θα είναι η Τετάρτη. Τότε θα καθοριστεί το κατά πόσον εν τέλει ο Γκλουσακόβ φύγει ή όχι από τον σύλλογο για την Ζενίτ ή την Σπαρτάκ με 11 εκατ. ευρώ.

Σε περίπτωση που ο μέσος της ομάδας της Μόσχας αποχωρήσει ο Μασάντο είναι ένας ισχυρός... εκλεκτός. Αρχικά η επιλογή της Λοκομοτίβ ήταν ο Ράκιτιτς, με την Λοκομοτίβ να τα βρίσκει με την Σεβίλλη στα 10 εκατ. ευρώ.

Η μεταγραφή όμως «χάλασε», επειδή ο παίκτης δεν ήθελε να πάει στην Ρωσία. Μοιραία όλα είναι πιθανά. Τα πάντα είναι ανοιχτά. Την Τετάρτη θα αποφασιστεί οριστικά από την Λοκομοτίβ η πιθανότητα του... come back για τον Πορτογάλο, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα