Τράβηγμα ο Βάλλας

Νίκος Τσιώκος
Τράβηγμα ο Βάλλας

bet365

Τράβηγμα έχει υποστεί ο Σπύρος Βάλλας, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία υποβλήθηκε. Εκτίουν με Λεβαδειακό, ΠΑΣ, Ατρόμητο οι Ντιέ, Φλίσκας, Μαρίν, αντίστοιχα.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας, έπειτα από το ρεπό που τους είχε δώσει χθες ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μετά την ήττα από τη Βέροια στα Πηγάδια, άπαντες έστρεψαν την προσοχή τους στο ματς με τον Λεβαδειακό. Ενόψει αυτού η προετοιμασία ξεκίνησε σήμερα, με τον τεχνικό της Σκόντα να έχει ένα ευχάριστο νέο.

Αυτό ήταν ότι ο Μουκάνα Παΐτο συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεσή του. Αντίθετα, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σερζ Ντιέ, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Επίσης, τέσσερις κίτρινες κάρτες έχουν συμπληρώσει οι Κώστας Φλίσκας και Νικολά Μαρίν, με τον πρώτο να εκτίει την ποινή του στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον δεύτερο σε αυτή της 27ης με τον Ατρόμητο.

Όσον αφορά τον Σπύρο Βάλλα, τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ότι έχει υποστεί τράβηγμα, με αποτέλεσμα να κάνει θεραπεία στις επόμενες προπονήσεις και να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς. Τέλος, το πρόγραμμα περιελάμβανε κυρίως γυμναστήριο λόγω της έντονης βροχόπτωσης, που είχε κάνει ακατάλληλα τα γήπεδα του προπονητηρίου στα Πηγάδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα