Ρωσία καλεί Μασάντο!

Ρωσία καλεί Μασάντο!

Gazzetta team
Ρωσία καλεί Μασάντο!

bet365

Έντονο ενδιαφέρον από μεγάλο σύλλογο της Ρωσίας φέρεται να υπάρχει για τον Πάολο Μασάντο, τη στιγμή που η μεταγραφική περίοδος στη χώρα παραμένει ανοικτή.

Μισή σεζόν έχει κλείσει ο Πορτογάλος μέσος στον Ολυμπιακό και παρά το γεγονός πως δεν έχει αποδώσει -κατά γενική ομολογία- τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής, φαίνεται πως προέκυψαν ήδη και οι πρώτοι «μνηστήρες». Οι πρωταθλητές είχαν δαπανήσει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να τον κάνουν δικό τους από την Τουλούζ, αλλά δεν αποκλείεται να μην κλείσει καν ολόκληρη χρονιά ο παίκτης στο μεγάλο λιμάνι.

Μεγάλος σύλλογος της Ρωσίας φέρεται να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του 26χρονου άσου, σύμφωνα με τον «Γαύρο», τη στιγμή άλλωστε που και πριν από μερικούς μήνες, όταν αποφάσισε να υπογράψει στους Πειραιώτες, υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδα της ίδιας χώρας. Κάποιες φήμες μάλιστα θέλουν άνθρωπο του ρωσικού συλλόγου να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, ενώ κάποια πιο προχωρημένα σενάρια μιλούν -σύμφωνα με το δημοσίευμα- και για επικείμενη συμφωνία!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα