Μήνυμα... τίτλου ο Σαββίδης

Μήνυμα... τίτλου ο Σαββίδης

Gazzetta team
Μήνυμα... τίτλου ο Σαββίδης

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό την Πέμπτη στο Κύπελλο, ενώ έχει ήδη διαμηνύσει στους παίκτες του πως θέλει πολύ να κατακτήσουν το τρόπαιο τη φετινή σεζόν.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει βγει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, κάτι άλλωστε που φάνταζε και το πιο πιθανό, με βάση τον προγραμματισμό που έγινε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Παρ' όλα αυτά ο Σαββίδης θέλει πολύ να συνδυάσει την πρώτη του σεζόν στον σύλλογο με έναν τίτλο και το Κύπελλο αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Ο ομογενής επιχειρηματίας εκφράζει στο περιβάλλον του την πεποίθηση πως αν οι «ασπρόμαυροι» παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, τότε μπορούν να κατακτήσουν το Κύπελλο, παίρνοντας τον πρώτο τίτλο μετά από δέκα χρόνια. Αυτό βέβαια θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να το αποδείξει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι με τον ιδιαίτερα «επικίνδυνο» Λεβαδειακό την Πέμπτη, όπου στο γήπεδο θα βρεθεί και ο μεγαλόμετοχος της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα