Nοκ-άουτ ο Τοτσέ!

Nοκ-άουτ ο Τοτσέ!

Νίκος Αθανασίου
Nοκ-άουτ ο Τοτσέ!

bet365

Σοκ στον Παναθηναϊκό ενόψει ΑΕΚ, καθώς ο Χοσέ Τοτσέ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού, μένει εκτός δύο εβδομάδες και το «τριφύλλι» στερείται τον πιο παραγωγικό του ποδοσφαιριστή.

Ο Χοσέ Τοτσέ αποτελεί ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και η απουσία του για τις επόμενες δύο εβδομάδες αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο για τον Φάμπρι! Ο Ισπανός επιθετικός που έχει σκοράρει 9 γκολ στη φετινή Σούπερ Λίγκα, υπέστη θλάση στη προπόνηση της Δευτέρας και μένει εκτός! Έτσι, λοιπόν, χάνει σίγουρα το ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά και την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και ασκήσεις με πάσες και εκεί ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα για τους παίκτες που αγωνίσθηκαν εναντίον του ΟΦΗ. Οι υπόλοιποι συνέχισαν την προπόνηση με δίτερμα και ασκήσεις αντοχής. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ταμπάκης και Χουχούμης. Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο και Χαμπίμπ Σο.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ με σκορ 1-0 πληρώνει 6.00 στη vistabet

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα