Μπαίνουν Κατσουράνης, Λόρενς (vid)

Gazzetta team
Μπαίνουν Κατσουράνης, Λόρενς (vid)

bet365

Στηδιάθεση του Δώνη θα τεθούν από αύριο(26/2) οι Κατσουράνης και Λόρενς για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Στην τελικά ευθεία η επιστροφή Φωτάκη.

Μετά την χθεσινή προπόνηση αποθεραπείας, οι ρυθμοί ανέβηκαν στη σημερινή προπόνηση που περιείχε κυρίως παιχνίδι με μπάλα σε μικρούς χώρους και λίγα “ανοίγματα” και ασκήσεις ενδυνάμωσης στο τέλος για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλές συμμετοχές. Οι Λόρενς και Κατσουράνης υποβλήθηκαν σε εξετάσεις σήμερα (25/2) και όπως έγινε γνωστό ότι δεν αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Προληπτικά οι δυο τους ακολούθησαν και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας και αύριο (26/2) αναμένεται να ενσωματωθούν στον ρυθμό της υπόλοιπης ομάδας.

Σε απόδοση 1.40 στην sportingbet η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού

Στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του έχει μπει και ο Γιώργος Φωτάκης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τον Ολίσε. Χαλαρά έτρεξε και ο Κώστας Σταφυλίδης. Τέλος, ο Γιώργος Κατσικάς θα υποβληθεί σε εξετάσεις το απόγευμα αφού θα έχει συμπληρωθεί ένα πλήρες 24ωρο απ τον τραυματισμό του, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη χθες, ενώ ο Γιώργος Γεωργιάδης ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας. Οι φωτογραφίες είναι από το επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα