Μπανάνα στον Μπαλοτέλι! (vid)

Gazzetta team
Μπανάνα στον Μπαλοτέλι! (vid)

bet365

Ο Μοράτι είχε ζητήσει σύνεση για το συγκεκριμένο θέμα ενόψει του Derby della Madonnina, ωστόσο οι οπαδοί της Ίντερ τελικά επιτέθηκαν με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς στον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος πλέον φοράει τη φανέλα της συμπολίτισσας.

Η αρχή είχε γίνει στο ματς της Ίντερ με την Κιέβο πριν από περίπου ένα μήνα, με αφορμή τη μεταγραφή του Μπαλοτέλι. Οι οπαδοί των Νερατζούρι είχαν τραγουδήσει ρατσιστικά συνθήματα εναντίον του, με τον Μάσιμο Μοράτι να ζητάει συγγνώμη και να εύχεται να μην υπάρξουν ανάλογες στιγμές στο ντέρμπι με τη Μίλαν. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη, με τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν τον «Σούπερ Μάριο», να βγάζουν πανό και να του κουνάνε μπανάνα, κάνοντας παράλληλα ήχους πιθήκου.

Η νίκη της Μίλαν επί της Λάτσιο προσφέρεται σε απόδοση 1.77 στη novibet

Σε ένα εκ των πανό αναφέρονταν στο περιστατικό που είχε πετάξει τη φανέλα της ομάδας, χαρακτηρίζοντάς τον αχάριστο και τονίζοντάς του ότι πλέον είναι... επικηρυγμένος ! Ο ίδιος το μόνο που έκανε ήταν να φέρει το δάχτυλο στο στόμα του, ωστόσο αποχωρώντας υπάρχει video που τον δείχνει να κάνει μια... περιέργη χειρονομία.

«Ο Μπαλοτέλι έπραξε πολύ καλά που δεν αντέδρασε στις προκλήσεις. Λυπάμαι μόνο που δεν κατάφερε να σκοράρει», τόνισε ο Αλέγκρι για τον ποδοσφαιριστή του, ο οποίος από το 2006 μέχρι το 2010 φορούσε τη φανέλα της Ίντερ.
 

SERIE A Τελευταία Νέα