«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ...»
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έκανε... σεφτέ στους «τζιαλορόσι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στον εναγκαλισμό που είχε με τους συμπαίκτες του, λέγοντας πως είναι από τις στιγμές που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ.
««Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που με βοήθησε πολύ ώστε να κάνω ένα καλό παιχνίδι απέναντι στη Γιουβέντους την προηγούμενη αγωνιστική κι αυτό μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση», είπε αρχικά ο διεθνής μπακ και πρόσθεσε:
«Θα είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή όταν θα μου το ζητάει ο προπονητής. Ο εναγκαλισμός με τους συμπαίκτες μου στο φινάλε του αγώνα, θα είναι από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Τους ευχαριστώ όλους και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
