Παναγόπουλος: Κερδίσαμε δίκαια

Gazzetta team
Παναγόπουλος: Κερδίσαμε δίκαια

bet365

Δίκαιη χαρακτήρισε την νίκη της ομάδας του ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ο οποίος αιτιολόγησε και την τοποθέτηση αρκετών έμπειρων παικτών στην αρχική ενδεκάδα.

Για το αν χρειαζόταν τελικά η ομάδα ένα σοκ: "Δεν ξέρω αν χρειαζόταν ένα σοκ. Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα. Θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι και δίκαια το κερδίσαμε. Έπρεπε να διαχειριστούμε στο δεύτερο ημίχρονο το αποτέλεσμα. Θέλαμε να κρατήσουμε μπάλα και να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και δίκαια κερδίσαμε το παιχνίδι".

Για το τακτικό κομμάτι της ομάδας: "Όποιος θέλει να σταθεί σε τακτικά στοιχεία στο σημερινό παιχνίδι, θα χάσει την ουσία και ουσία είναι το αποτέλεσμα. Θέλω να σταθώ και στον Ανδράλα, ο οποίος έπαιζε με τέσσερα ράμματα".

Για την απόφαση της αποχώρησης από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο: "Σέβομαι την απόφαση του Δημήτρη. Θεωρητικά, ίσως, λειτούργησε ως σοκ όπως λέτε. Πάντα ο σύλλογος μένει. Όλοι πηγαίνουμε και ερχόμαστε".

Για το γεγονός πως η ομάδα ξεκίνησε με πολλούς έμπειρους παίκτες: "Δεν είναι μόνο ότι οι μεγάλοι μπαίνουν μπροστά. Οι νεαρότεροι έχουν να διαχειριστούν πολλά στο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν ήταν επιβεβλημένη η απόφαση να πάμε με έμπειρα παιδιά. Απλά όταν η μπάλα καίει, η εμπειρία, η θέληση, η δύναμη και η ψυχή μετράει.

Για την πρώτη του εμπειρία ως πρώτος προπονητής: "Ήταν η δυσκολότερη εβδομάδα της ζωής μου και η ομορφότερη όπως τελικά έκλεισε. Σε μία μάχη πρέπει να μπεις και να πολεμήσεις. Οι ώρες ξεκούρασης είναι από λίγες ως ελάχιστες. Εγώ κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια και η συνείδηση μου είναι καθαρή".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα