«Σαν να είναι τα τελευταία μας»!

«Σαν να είναι τα τελευταία μας»!

Νίκος Αθανασίου
«Σαν να είναι τα τελευταία μας»!

bet365

Ο Χοσέ Τοτσέ μίλησε στο gazzetta.gr, ξεκαθαρίζοντας πως οι «πράσινοι» πρέπει να αντιμετωπίσουν τα επτά τελευταία παιχνίδια σαν να μην υπάρχει αύριο!

Σε ακόμη ένα παιχνίδι, ο Χοσέ Τοτσέ ήταν συνεπής στο ραντεβού του με τα αντίπαλα δίχτυα. Σκόραρε δις κόντρα στον ΟΦΗ, έφτασε τα εννιά γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και ξεχωρίζει μέσα στην γενική τραγική εικόνα του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός φορ μίλησε στο gazzetta.gr και εξέφρασε την ικανοποίηση του, τόσο για το «τρίποντο» όσο και για τα προσωπικά του τέρματα. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι το «τριφύλλι» πρέπει να βλέπει κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος, σαν να μην υπάρχει αύριο.

«Είμαι ικανοποιημένος για τα δύο γκολ αλλά πιο πολύ για την νίκη της ομάδας. Το είχαμε ανάγκη. Είχαμε πολύ καιρό να κερδίσουμε στο γήπεδο μας, να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Αυτός είναι ο δρόμος, ο οποίος πρέπει να συνεχίσουμε. Έτσι πρέπει να μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια» είπε αρχικά ο Ισπανός στράικερ και συνέχισε: «

«Αυτή η νίκη έδωσε ηρεμία στα αποδυτήρια και υπάρχουν άλλα επτά παιχνίδια για να μπούμε στα πλέι-οφ. Αυτά τα επτά παιχνίδια πρέπει να τα παίξουμε σαν είναι τα τελευταία μας. Πρέπει να βάλουμε την ομάδα στην πεντάδα και να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στην Ευρώπη, καθώς είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο».

Το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ ακολουθεί και ο Τοτσέ θέλει μόνο νίκη.

«Η ΑΕΚ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος αλλά πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε σαν να είναι ο οποιοσδήποτε αντίπαλος. Είτε βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας είτε πιο χαμηλά. Θέλουμε μόνο την νίκη και για αυτή θα παλέψουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα