Ψαλιδάκια σε ελληνικά γήπεδα (vids)

Γιώργος Βροντάκης
Ψαλιδάκια σε ελληνικά γήπεδα (vids)

bet365

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πέτυχε δύο γκολ με ψαλιδάκι απέναντι στην Κέρκυρα και το gazzetta.gr θυμάται 10 τέρματα με παρόμοιο τρόπο που έχουν μπει στα ελληνικά γήπεδα.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σημείωσε δύο πανέμορφα γκολ, αλλά το πρώτο που άνοιξε και το σκορ είναι καταπληκτικό δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο του και την εκτελεστική του δεινότητα (δείτε το στη video gallery).

Με αφορμή αυτό το γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη παρουσιάζουμε 10 ακόμα γκολ με ψαλιδάκι που έχουν σημειωθεί στην Ελλάδα και αξίζουν να τα δείτε...

Πριν τον Σαλπιγγίδη, ο Μίετσελ

Πριν τον Σάλπι είχε βρει δίχτυα με φοβερό ψαλιδάκι ένας άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο Μάρτιν Μίετσελ είχε διαμορφώσει το τελικό 3-1 στη νίκη της Καλαμαριάς επί του «δικεφάλου» με τον Πολωνό στράικερ να παίρνει τη μπάλα με το στήθος στο 93' και με καταπληκτικό γύρισμα του σώματος του να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα.

Το καλύτερο γκολ της σεζόν 2008-09

Ο Μανώλης Παπαστεριανός τη σεζόν 2008-09 είχε βάλει το καλύτερο γκολ της σεζόν, όπως ψηφίστηκε, αφού σκόραρε με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι κόντρα στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Ψαλιδάκι με τα κιτρινόμαυρα!

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ πριν φορέσει τα ερυθρόλευκα είχε δώσει τα διαπιστευτήρια του στην ΑΕΚ, έχοντας πετύχει με την κιτρινόμαυρη φανέλα ένα φανταστικό ψαλιδάκι. Στο παιχνίδι της Ένωσης με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ το σκορ ήταν στο 1-1 και το χρονόμετρο έγραφε 93', όταν παίχτηκε... βόλεϊ στη μεγάλη περιοχή των Αρκάδων και με τον Τζιμπούρ να σηκώνεται στον αέρα και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Σκούφαλης, Σιαλμάς και ο... γύρος του κόσμου

Ενα... απίστευτο γκολ σημειώθηκε στα Γιάννινα με τον τοπικό ΠΑΣ να φιλοξενεί τον Εθνικό Αστέρα στις 8 Μαϊου 2011. Ο Μανώλης Σκούφαλης αφού έχει... αδειάσει έναν αμυντικό, κάνει σέντρα αλά Ριβάλντο και βρίσκεται τον Σιαλμά, ο οποίος με ανάποδο ψαλίδι πετυχαίνει ένα τέρμα που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Στα... ουράνια ο Ουκάρ

Ενα σπάνιας ομορφιάς τέρμα πέτυχε και ο Κεντάλ Ουκάρ για το τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ ανόδου για τη Σούπερ Λιγκ, όταν έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ κόντρα στο Διαγόρα Ρόδου. Στις 26 Ιουλίου 2011, δέχτηκε τη σέντρα λίγο πιο πίσω από το πέναλτι και... πέταξε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Τζουγκάνοβιτς και... γκολ

Ενας άλλος παίκτης του ΟΦΗ, το μακρινό 1992 είχε σκοράρει με ψαλιδάκι. Ο Ντάγκαν Τζουγκάνοβιτς σε μια αναμέτρηση με τον Εδεσσαϊκό στο «Γεντί Κουλέ» βρέθηκε στη μικρή περιοχή και με ανάποδο ψαλίδι άφησε... άγαλμα τον τερματοφύλακα.

Ψαλιδάκι από τη μικρή περιοχή

Ένα χρόνο νωρίτερα, την περίοδο 1990-91 στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα ο Χοσάμ Χασάν σκόραρε με αριστουργηματικό τρόπο. Δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ο δικέφαλος κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή. Η εκτέλεση έγινε με λόμπα και ο Χοσάμ Χασάν μέσα από τη μικρή περιοχή ισοφαρίζει σε 1-1 με ένα εκπληκτικό ανάποδο γυριστό ψαλιδάκι.

Highlight από Αναστόπουλο

Ακόμα πιο πίσω, τη σεζόν 1983-84 ο Νίκος Αναστόπουλος σε ένα ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης, ήταν στο ύψος του πέναλτι όταν ο συμπαίκτης του πήρε την κεφαλιά και χωρίς δεύτερη σκέψη σηκώθηκε στον αέρα για να σημειώσει ένα γκολ highlight...

Ο μεγάλος Στρατηγός...

Να πετυχαίνεις γκολ δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και ακόμα περισσότερο αν είναι σε ντέρμπι. Ο Μίμης Δομάζος τη σεζόν 1973-74, το πέτυχε στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και φυσικά σε μια άλλη εποχή...

Βραζιλιάνικο ψαλίδι

Ο Σίλβα Κλέιτον πριν αφήσει τον Παναθηναϊκό για την Τουρκία, είχε πετύχει ένα γκολ με ψαλιδάκι στους Ζωσιμάδες. Το παιχνίδι του τριφυλλιού με τον ΠΑΣ ήταν προς το τέλος του και ο Βραζιλιάνος μέσος με εξαιρετικό τρόπο έδωσε τη νίκη στους πράσινους, καθώς βλέποντας την μπάλα στον αέρα υπολόγισε σωστά και με ανάποδο ψαλίδι διαμόρφωσε το 0-1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα