«Περιμένω το νταμπλ με μεγάλη αγωνία»

«Περιμένω το νταμπλ με μεγάλη αγωνία»

Δημήτρης Τομαράς
«Περιμένω το νταμπλ με μεγάλη αγωνία»

bet365

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε σε συνέντευξή του στην Χιλή για την αγωνία και την μεγάλη του επιθυμία για την κατάκτηση του νταμπλ ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Πάμπλο Κοντρέρας: « Το περιμένω με μεγάλη αγωνία και επιθυμία αυτό το νταμπλ. Ο δεύτερος, που ήταν ο ΠΑΟΚ έχει πετάξει βαθμούς. Πήραμε λοιπόν μια μεγάλη διαφορά μέσα σε οκτώ αγωνιστικές. Με 16 πόντους διαφορά, δύσκολα θα το χάσουμε. Σχετικά με την Εθνική ομάδα της χώρας μου προσωπικά προσέχω το τι γίνεται. Δεν κλήθηκα για τον αγώνα με την Αίγυπτο.

Άρα οι πιθανότητες να κληθώ τον Μάρτιο (σ.σ. για τα ματς με Περού και Παραγουάη) λιγοστεύουν. Επιμένω πως θα στηρίξω την ομάδα ό,τι και να γίνει. Παρακολούθησα το παιχνίδι και τη νίκη επί των Βορειοαφρικανών. Έμεινα ικανοποιημένος. Πρώτα από όλα για τη νίκη, αλλά και γιατί η ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο με οργανωμένες επιθέσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα