Mε Ντε Βινσέντι στο Περιστέρι!

Mε Ντε Βινσέντι στο Περιστέρι!

Gazzetta team
Mε Ντε Βινσέντι στο Περιστέρι!

bet365

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι τελικά συμπεριελήφθη στην αποστολή του Γιάννη Χριστόπουλου για το ματς με τον Ατρόμητο, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τελείως η αμυγδαλίτιδα που αντιμετώπιζε.

Ο Αργεντινός έβγαλε μέρος της χθεσινής προπόνησης, ωστόσο η κρίσιμη μέρα για την συμμετοχή του ή μη ήταν η σημερινή. Εν τέλει, κατάφερε να προπονηθεί και ο Χριστόπουλος τον πήρε στην αποστολή. Ο ίδιος άλλωστε έλεγε στους συμπαίκτες του ότι δεν το χάνει με τίποτα το συγκεκριμένο παιχνίδι! Εκτός αποστολής έμεινε ο Φεγκρούς, γεγονός που είχε προαναγγείλει ο νεαρός τεχνικός του ΠΑΣ, αφού δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Το διπλό του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι πληρώνει 4.45 στην playbet

Οι 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή: Ταμπάσης, Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Βίλα, Πάντος, Ντε Βινσέντι, Κεϊτά, Γεωργίου, Γιάκος, Οικονόμου, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Κοροβέσης, Νικλητσιώτης, Ίλιτς.
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα