Θετικά μηνύματα για Άρη

Θετικά μηνύματα για Άρη

Gazzetta team
Θετικά μηνύματα για Άρη

bet365

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση των ανθρώπων του Άρη με τη Σούπερ Λιγκα, την ΕΠΟ και τον ΠΣΑΠ πήγε πίσω, ωστόσο στη σύντομη κουβέντα που έγινε φάνηκε ότι υπάρχει αμοιβαία θέληση για λύση στο πρόβλημα των οφειλών.

Το Δ.Σ της ΕΠΟ «πέρασε» το «μνημόνιο» για καταβολή οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστές των ομάδων σε 45 δόσεις, ωστόσο σε συνδυασμό με την καταιγίδα που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην Αθήνα πήγε πίσω τη συνάντηση με τους «κίτρινους».

Οι άνθρωποι του Άρη τα είπαν για λίγο με αυτούς της ΕΠΟ, της Λίγκας και του ΠΣΑΠ, με τη συνάντηση να γίνεται σε πολύ καλό κλίμα και να δίνεται έξτρα χρόνος στο σύλλογο προκειμένου να επιδιώξουν διακανονισμό σε παίκτες που οφείλουν πολλά χρήματα σε περισσότερες από 45 δόσεις που προβλέπει το «μνημόνιο». Οι αρμόδιοι βλέπουν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση και ότι αν κλείσουν την πόρτα στον Άρη, οι παίκτες θα χάσουν τα χρήματά τους.
Ουσιαστικά, αυτός ήταν και ο ένας στόχος του Άρη, θα μπορέσουν δηλαδή να αυξήσουν τις δόσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Οι εμπλεκόμενες πλευρές θα συναντηθούν ξανά τη Δευτέρα, προκειμένου να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα