Μίλαν και Γιουνάιτεντ για Βεράτι

Γιώργος Κοντογεώργης
Μίλαν και Γιουνάιτεντ για Βεράτι

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Μετά τον Μπαλοτέλι οι Ροσονέρι φαίνεται πως έχουν σκοπό να αγοράσουν έναν ακόμα Ιταλό παικταρά και όπως προκύπτει προβλέπεται μάχη με την Γιουνάιτεντ για τον Βεράτι.

Ο 20χρονος playmaker της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στα μεταγραφικά πλάνα της Μίλαν, με τον Σίλβιο Μπελρουσκόνι να αποκαλύπτει ότι ο σύλλογος παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της καριέρας του. Πέρα από το ενδιαφέρον των Ιταλών όμως, σύμφωνα με βρετανικά ρεπορτάζ και ο Αλεξ Φέργκιουσον είναι φαν του πρώην άσου της Πεσκάρα και θέλει να τον πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φέτος ο Βεράτι έχει παίξει σε 18 αγώνες των πρωτευουσιάνων στην Ligue1 και η τιμή του αυτή τη στιγμή υπολογίζεται στα 20 εκατ. ευρώ, αφού η Παρί τον είχε πάρει με 12. «Θα μου άρεσε πολύ αν η Μίλαν έπαιρνε τον Βεράτι» είπε ο Ματία Ντε Σίλιο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SERIE A Τελευταία Νέα