Φουστέρ και... νταμπλ!

Φουστέρ και... νταμπλ!

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Φουστέρ και... νταμπλ!

bet365

O Μίτσελ έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική εικόνα της ομάδας του δίνοντας πλέον το σύνθημα για νταμπλ. Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού ο Φουστέρ!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έπεισε με την εμφάνισή του, ωστόσο ο Μίτσελ κράτησε την αμυντική εικόνα της ομάδας τονίζοντας στους παίκτες να αφήσουν πίσω τους το Europa League και να στραφούν στο νταμπλ! «Γνωρίζαμε πως η πρόκριση ήταν δύσκολη, ξέραμε μετά το πρώτο ματς τι δύσκολο έργο είχαμε μπροστά μας. Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι από την αναμέτρηση στην Ισπανία, εκτός από τη φάση του γκολ δεν απειληθήκαμε. Κοιτάζουμε τους στόχους που μας έχουν απομείνει και σκοπός μας είναι το νταμπλ. Το καλοκαίρι θα προετοιμάσουμε την ομάδα για την επόμενη σεζόν και θα δουλέψουμε πολύ για να γίνουμε καλύτεροι».

Η επόμενη ημέρα του αποκλεισμού από την Λεβάντε, μπορεί να μην ήταν η πλεόν ευχάριστη για όλους στον Ολυμπιακό, ωστόσο η αποθεραπεία του Νταβίντ Φουστέρ έφερε χαμόγελα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπώρησε τους δύο τελευταίους μήνες και πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του Μίτσελ, για το ματς με τον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα