Άπαντες παρόντες στον Λεβαδειακό

Νίκος Τσιώκος
Άπαντες παρόντες στον Λεβαδειακό

bet365

Ο Λεβαδειακός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη δίχως να υπάρξουν προβλήματα και οι μοναδικοί... πονοκέφαλοι για τον Γιώργο Παράσχο είναι οι τιμωρημένοι Βασιλείου και Χοσέμι.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι Βοιωτοί προπονήθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Χαιρώνειας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων. Σε αυτό έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Ωστόσο, η ομάδα της Λιβαδειάς θα πάει στην αρκαδική πρωτεύουσα με δυο σημαντικές απουσίες, καθώς ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Βασιλείου και Χοσέμι. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου θα ολοκληρωθεί αύριο με μια προπόνηση το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, με το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αναχωρήσει αμέσως για την Τρίπολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα