Άπαντες παρόντες στον Λεβαδειακό

Άπαντες παρόντες στον Λεβαδειακό

Νίκος Τσιώκος
Άπαντες παρόντες στον Λεβαδειακό

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Λεβαδειακός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη δίχως να υπάρξουν προβλήματα και οι μοναδικοί... πονοκέφαλοι για τον Γιώργο Παράσχο είναι οι τιμωρημένοι Βασιλείου και Χοσέμι.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι Βοιωτοί προπονήθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Χαιρώνειας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων. Σε αυτό έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Ωστόσο, η ομάδα της Λιβαδειάς θα πάει στην αρκαδική πρωτεύουσα με δυο σημαντικές απουσίες, καθώς ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Βασιλείου και Χοσέμι. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου θα ολοκληρωθεί αύριο με μια προπόνηση το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, με το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αναχωρήσει αμέσως για την Τρίπολη.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα