«Κίτρινος πυρετός» στη Γιούβε

«Κίτρινος πυρετός» στη Γιούβε

Παναγιώτης Παλλαντζάς
«Κίτρινος πυρετός» στη Γιούβε

bet365

Οι Μπιανκονέρι υποδέχονται το απόγευμα της Κυριακής τη Σιένα αλλά ο Αντόνιο Κόντε θα κάνει τις επιλογές του για την 11άδα έχοντας στο μυαλό του και το ντέρμπι με τη Νάπολι.

Οι Τορινέζοι θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο υποδεχόμενοι τους Τοσκανούς την Κυριακή ώστε να πάνε καλά βαθμολογικά και ψυχολογικά στο ντέρμπι κορυφής της επόμενης Παρασκευής με τους Παρτενοπέι στο «Σαν Πάολο». Το θέμα για τον Αντόνιο Κόντε, όμως, είναι να πάει η ομάδα του στο νότο χωρίς απώλειες παικτών και γι' αυτό προτίθεται να προφυλάξει κάποιους.

Συγκεκριμένα, οι Αντρέα Μπαρτσάλι, Τζιόρτζιο Κιελίνι, Αντρέα Πίρλο, Αρτούρο Βιντάλ και Αλεσάντρο Μάτρι είναι στο όριο καρτών και όποιος κιτρινιστεί κόντρα στη Σιένα θα απουσιάσει από τη μάχη με τη Νάπολι.

Ετσι, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Κόντε θα δώσει εντολές στους Μπαρτσάλι και Πίρλο να είναι απολύτως προσεκτικοί, θα αφήσει στον πάγκο τον Κιελίνι (που είναι ξανά διαθέσιμος) και ενδέχεται να τον βάλει ως αλλαγή κάποια στιγμή, θα προτιμήσει τον Πογκμπά αντί του Βιντάλ στο κέντρο και ενδέχεται να αφήσει στον πάγκο και τον Μάτρι, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες λογίζεται ως βασικός ξανά.

Τέλος ο Πέπε...
Στο μεταξύ, στη Γιουβέντους επιβεβαίωσαν ότι ο Σιμόνε Πέπε θα υποβληθεί τελικά σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από τον... Αύγουστο και αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Για την ακρίβεια, χάνει τελικά όλη τη φετινή σεζόν...

 

SERIE A Τελευταία Νέα