«Δε φεύγει ο Αλέγκρι»

«Δε φεύγει ο Αλέγκρι»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
«Δε φεύγει ο Αλέγκρι»

bet365

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι στήριζε τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι όταν όλοι οι υπόλοιποι του τα έχωναν άγρια, άρα τώρα νιώθει απολύτως δικαιωμένος.

Το τραγικό ξεκίνημα της Μίλαν στη φετινή σεζόν είχε προκαλέσει την οργή των οπαδών κατά του Αλέγκρι ενώ και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει πει κατά καιρούς διάφορα για τον προπονητή των Ροσονέρι. Σε αντίθεση με ό,τι έκαναν όλοι οι υπόλοιποι, ο Γκαλιάνι στήριζε συνεχώς τον Αλέγκρι και τώρα που το κλίμα γυρίζει, τον στηρίζει ακόμη περισσότερο.

«Ο Αλέγκρι ήταν ασφαλής στον πάγκο της Μίλαν ακόμη κι όταν χάναμε, παρά τα όσα έλεγαν και έγραφαν πολλοί. Τώρα που νικάμε, όπως καταλαβαίνετε, είναι ακόμη πιο ασφαλής. Ο Μασιμιλιάνο είναι ο κύριος πρωταγωνιστής της νίκης επί της Μπαρτσελόνα και δεν πάει πουθενά», είπε σχετικά ο αντιπρόεδρος των Ροσονέρι, που αφού παραδέχθηκε ότι «είμαι ακόμη ανεβασμένος από τη νίκη της Τετάρτης», αναφέρθηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ιντερ.

«Θα είναι ένα ενδιαφέρον ντέρμπι καθώς μας χωρίζει μόλις ένας βαθμός και παλεύουμε και οι δύο ομάδες για την έξοδο στο Champions League. Στην αρχή της σεζόν τα πήγαινε καλύτερα η Ιντερ, τώρα τα πάμε εμείς».

 

SERIE A Τελευταία Νέα