«Δεν περίμενα τόσο εύκολη πρόκριση»

«Δεν περίμενα τόσο εύκολη πρόκριση»

Gazzetta team
«Δεν περίμενα τόσο εύκολη πρόκριση»

bet365

Ο Νίκος Καράμπελας στάθηκε μετά τη νίκη της Λεβάντε επί του Ολυμπιακού στο γρήγορο γκολ που πέτυχε η ομάδα του, ενώ τόνισε πως δεν περίμενε μία τόσο εύκολη πρόκριση.

Ο Έλληνας μπακ τόνισε ότι ταιριάζει στην Λεβάντε το στιλ παιχνιδιού με τις αντεπιθέσεις, ενώ αναφέρθηκε και στο στοίχημα που είχε βάλει πριν την κλήρωση, ότι θα βρεθούν στον δρόμο των Ισπανών οι «ερυθρόλευκοι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καράμπελα:

Για την πρόκριση της Λεβάντε: «Είχαμε βάλει ένα στοίχημα στα αποδυτήρια με ποια ομάδα θα κληρωθούμε κι εγώ φυσικά είχα πει τον Ολυμπιακό. Ξέραμε ότι δεν είχαμε εύκολο έργο, αφού είναι μία εξαιρετική ομάδα, που έκανε πολύ καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν περίμενα τόσο εύκολη πρόκριση, ακόμα και μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα. Τα πράγματα ήρθαν περίφημα για εμάς. Το γρήγορο γκολ έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και όλα τέλειωσαν εκεί».

Για το στιλ παιχνιδιού της Λεβάντε: «Το παιχνίδι με τις αντεπιθέσεις ταιριάζει στην ομάδα μας και στους παίκτες μας. Είναι πολύ καλή η δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Υπάρχουν 23-24 παίκτες που είναι ετοιμοπόλεμοι. Είμαστε ένα σύνολο καλών παικτών».

Για το αν του λείπει η Ελλάδα: «Σίγουρα μου λείπει η Ελλάδα και η οικογένειά μου, αλλά πρέπει να είμαστε με την ψυχή μας και το μυαλό μας εκεί που αγωνιζόμαστε ώστε να πετύχουμε».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι υποβαθμισμένο, λόγω και της κρίσης. Ελπίζω στο μέλλον να βελτιωθεί η κατάσταση».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα